#nietalleen en oldebroekcoronahulp

Plaats een reactie


Deze vraag is er om automatische registraties door spambots te voorkomen.
Smilies
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:

BBCode staat AAN
[img] staat AAN
[flash] staat UIT
[url] staat AAN
Smilies staan AAN

Voorafgaande berichten
   

Weergave uitklappen Voorafgaande berichten: #nietalleen en oldebroekcoronahulp

Re: #nietalleen

door Redactie » za mar 21, 2020 7:36

Re: #nietalleen

door Redactie » za mar 21, 2020 7:14

#NIET ALLEEN – Kerken in actie Hervormde kerk Wezep Hattemerbroek
Overal in Nederland zetten lokale organisaties en kerken zich in voor mensen die hulp kunnen gebruiken nu het coronavirus ons leven zo overhoop gooit. De diaconieën van de Hervormde Dorpskerk en Vredeskerk/Hoeksteen te Wezep/Hattemerbroek hebben de handen ineen geslagen en willen gezamenlijk de helpende hand bieden aan de meest kwetsbare inwoners. NIET ALLEEN is een landelijke actie die ondersteunt wordt vanuit de Protestantse Kerk Nederland en de EO.

Hoe dan?
Een boodschapje, een kaartje, de hond uitlaten, een lekkere warme maaltijd of gewoon een beetje aandacht…. er zijn allerlei manieren waarop we iets voor een ander kunnen betekenen. Het hoeft niet veel tijd te kosten en kan hét verschil maken voor die ander. Maar ook de medewerkers in de zorg die "in de frontlinie staan" in de strijd tegen het oprukkende virus, willen we waar mogelijk ondersteunen.

Afbeelding

Helpen?
We zijn op zoek naar vrijwilligers die zich op een verantwoorde en veilige manier willen inzetten, daarbij uiteraard rekening houdend met de adviezen en voorschriften van het RIVM. Helpt u mee?

Hulp nodig?

Heeft u praktische hulp nodig? Of een luisterend oor? Kent u mensen naar wie we in deze moeilijke tijd extra moeten omzien? Schroom dan niet en neem dan z.s.m. contact op met :
• Jetske van Loo 06-10300854 j.loo85@kpnmail.nl
• Jan Stobbelaar 06-23313582 janstobbelaar@hotmail.com
Ook voor al uw vragen, opmerkingen of suggesties!

U/jij bent #Nietalleen

#nietalleen en oldebroekcoronahulp

door Redactie » za mar 21, 2020 7:13

OldebroekCoronahulp: Vraag en aanbod bij elkaar
In deze lastige tijd zijn er mensen die wat extra hulp goed kunnen gebruiken. Denk aan ondersteuning van mensen die hun huis niet uit mogen of kunnen, maar ook aan diegene die in deze tijd juist extra moeten werken. Ook zijn er mensen die graag iets voor een ander willen betekenen. Juist nu is het belangrijk dat we er in Oldebroek voor elkaar zijn. We willen graag vraag en aanbod bij elkaar brengen. Daarom start per 30 maart 2020 het centraal meldpunt OldebroekCoronahulp......Lees meer hierover op de website van de gemeente Oldebroek.

Ondanks het coronavirus staan we voor je klaar.
Ondanks het coronavirus (COVID-19), staan we voor je klaar. Overal in Nederland zetten talloze lokale organisaties en kerken zich in voor mensen die hulp kunnen gebruiken. Praktische hulp nodig? Een luisterend oor? Je bent #Nietalleen.
Op de website van #Nietalleen kun je om hulp vragen en kunnen organisaties hulp aanbieden.

Kijk ook de informatiepagina van de gemeente Oldebroek
De maatregelen hebben ook invloed op de dienstverlening van de gemeente.

Omhoog