Vier inwoners gemeente Oldebroek ontvangen erepenning

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9544
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Vier inwoners gemeente Oldebroek ontvangen erepenning

Bericht door Redactie »

Vier inwoners gemeente Oldebroek ontvangen erepenning
Bron Locourant 6 januari 2015

OLDEBROEK - Op maandag 5 januari 2015 heeft burgemeester Adriaan Hoogendoorn vier erepenningen uitgereikt tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van de gemeente Oldebroek. Vier inwoners van de gemeente Oldebroek werden in het zonnetje gezet: dhr. T. Klos en dhr. L. Regterschot uit Oosterwolde, dhr. L. Michelsen uit Wezep en dhr. J. ter Velde uit Oldebroek.Sinds 1996 reikt de gemeente vrijwel jaarlijks de Oldebroeker erepenning uit aan personen en organisaties die zich op bijzondere wijze hebben ingezet voor de plaatselijke gemeenschap.

Kijk HIER voor een fotoreportage van Alida Bosma
Kijk HIER voor een fotoreportage van André ter velde
Kijk HIER voor de video gemaakt door Locourant

Afbeelding

Dhr. T. Klos, voor 25 jaar ondersteuning bij evenementen
Bij vele evenementen binnen of buiten de gemeente Oldebroek stelt Van Werven vrijwillig materieel ter beschikking. Dhr. T. Klos, werkzaam bij van Werven steekt al 25 jaar in zijn vrije tijd de handen uit de mouwen om deze evenementen tot een succes te maken. Denk aan de Streetrace, Beachvolleybal en evenementen op de ATB baan. “Als er een evenement is waar machines bij nodig zijn, dan kun je op Tijmen rekenen”, staat in de voordacht.

Dhr. L. Regterschot, 25 jaar vrijwilliger bij CMV David
Dhr. L. Regterschot is 18 jaar voorzitter en daarna nog 7 jaar bestuurslid geweest bij Christelijke Muziek Vereniging David Oosterwolde. Daarnaast is hij 25 jaar coördinator van de jaarlijkse braderie (later Oranjemarkt) en Oliebollenactie geweest. Vanaf 2006 tot heden is hij bestuurslid en penningmeester van stichting dorpsbelang Oosterwolde. “Hij is onmisbaar en heel belangrijk voor de vereniging”, aldus een mede bestuurslid.

Dhr. L. Michelsen, vrijwilliger vanaf het eerste uur bij Locourant
Wie LOCO kent, kent vast ook de heer Michelsen. Sinds 1994 is Bert Michelsen betrokken bij de Lokale Omroep te Oldebroek (LOCO). Eerst alleen met een radioprogramma en nu al jarenlang als secretaris van het bestuur, lid van het Programma Bepalend Orgaan (PBO), (televisie) presentator van o.a. het Rondje Politiek en tijdens verkiezingen en nationale feest-/rouwdag(en). Ook is hij verantwoordelijk voor de donateurs van LOCO. “Bert is vanaf het begin bij Locourant betrokken. Hij is een echte pionier geweest en doet zijn werk heel goed.”, staat er in de voordracht.

Dhr. J. ter Velde, 40 jaar vrijwilliger bij IJsclub TOG
Dhr. ter Velde is vanaf 1974 vrijwilliger bij ijsclub TOG-Koeleweg. Hij is jarenlang penningmeester geweest en sinds kort voorzitter. Als er ijs ligt wordt er van alles georganiseerd zoals Tienerclub, een Elfstedentocht voor scholen, ringsteken en kortebaanwedstrijden. In de voordracht staat: “Als het vriest is hij dag en nacht beschikbaar. Als penningmeester was hij al altijd op de baan. Ook werkzaamheden eromheen doet hij met plezier. Ook als er geen ijs ligt en de boel moet opgeruimd worden, is hij aanwezig.”
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie