NLdoet, Oldebroek doet mee!

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9543
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

NLdoet, Oldebroek doet mee!

Bericht door Redactie »

Persbericht gemeente Oldebroek, 20 maart 2015
NLdoet, Oldebroek doet mee!

Vandaag en morgen is het weer zover; NL doet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook in gemeente Oldebroek kunnen verschillende organisaties en verenigingen hulp gebruiken bij allerlei klussen. Collegeleden van de gemeente Oldebroek doen mee!


Aftrap NLdoet bij OWIOS
Burgemeester Hoogendoorn trapte de NLdoet vrijwilligersactie vandaag (vrijdag 20 maart) om 09.00 uur af bij voetbalvereniging OWIOS. Burgemeester Hoogendoorn: "De inzet van vrijwilligers uit onze gemeente door het hele jaar is bewonderingswaardig. NLdoet is een mooie aanvullende actie waarmee vrijwilligers een steuntje in de rug krijgen én nieuwe vrijwilligers worden gestimuleerd. Vanuit de Oldebroek voor Mekaar gedachte juich ik vrijwillige inzet van onze inwoners natuurlijk van harte toe. Ik wens iedereen twee geweldige en gezellige actiedagen."

Afbeelding

Opfrissen, klussen en bloemschikken
Wethouder Groot draait haar hand niet om voor een flinke opfrisklus, samen met vrijwilligers gaat zij vandaag poetsen en schrobben bij Boerderijmuseum De Bovenstreek. Het Boerderijmuseum krijgt een opknap- en opfrisbeurt. Zaterdag zet wethouder Liesbeth Vos – van de Weg de bewoners van Zorgcentrum De Hullen in het zonnetje. Bewoners kunnen kiezen uit verschillende (creatieve) activiteiten of spelletjes. Op het binnenplein van De Hullen wordt een waterornament geplaatst.

Vrijwilligers van de toekomst

Niet alleen collegeleden helpen een handje mee. Ook dit jaar dragen vele vrijwilligers hun steentje bij. Zo ook scholieren van het Oostenlicht in Elburg, die in gemeente Oldebroek wonen, zij zijn de vrijwilligers van de toekomst!

Kom ook helpen
Vindt u het leuk om ook mee te doen? NLdoet zoekt voor zaterdag nog vrijwilligers voor verschillende klussen in de gemeente Oldebroek. Samen iets goed doen voor een ander en een leuke dag hebben, dat is NLdoet. Kijk op http://www.nldoet.nl om te zien waar bij u in de buurt nog klussers worden gezocht.

Afbeelding
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie