BN er Evelien Bosch (Wie Is De Mol) bij Openhuis Mappa Mondo

jan bredewout
Berichten: 862
Lid geworden op: do jan 19, 2006 7:55
Locatie: wezep
Contacteer:

BN er Evelien Bosch (Wie Is De Mol) bij Openhuis Mappa Mondo

Bericht door jan bredewout »

Ruim 150 bezoekers bij het Open Huis Mappa Mondo Wezep zaterdag 21 maart.

Onder hen ook ambassadeur Evelien Bosch. Ze heeft, net als de vele bezoekers, een ronde door het huis en de tuin gemaakt. Onderweg kwam ze langs de Snoezelkamer, waar men uitleg kreeg over snoezelen op Mappa Mondo en heeft ze zelf geroken aan verschillende geuroliën, die allemaal een andere uitwerking kunnen hebben op kinderen. Bij de poppendokter heeft zij een ziek Mappie-knuffeltje, de mascotte van Mappa Mondo, beter laten maken en van verpleegkundigen leerde ze welke zorg er op Mappa Mondo allemaal gegeven kon worden, dit werd op een oefenpop gedemonstreerd.
Alle foto's vandaag: https://picasaweb.google.com/1134414385 ... 2/20150321#
Afbeelding

Verder stond de Stichting vrienden van Mappa Mondo en Ijsselvliedt klaar om te vertellen wat zij voor Mappa Mondo doen. Thuiszorg-organisatie 'Bijzonder Zorgenkind' heeft laten zien welke zorg zieke kinderen kunnen krijgen wanneer zij thuis zijn.

Afbeelding

Verder konden mensen die overwegen om vrijwilligerswerk, of een stage op Mappa Mondo te doen een presentatie krijgen, of ervaringen horen van stagiaires die op dit moment stage lopen van Mappa Mondo.

Afbeelding

Afbeelding

Plaats reactie