Koninklijke onderscheiding voor Theo Hartman

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9545
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Koninklijke onderscheiding voor Theo Hartman

Bericht door Redactie »

Persbericht gemeente Oldebroek, 19 juni 2015
Koninklijke onderscheiding voor Theo Hartman

Burgemeester Adriaan Hoogendoorn van de gemeente Oldebroek reikt op zaterdag 20 juni een Koninklijke onderscheiding uit aan Theo Hartman uit Wezep. Dit gebeurt tijdens een feestelijke bijeenkomst in het kader van het 60-jarig bestaan van Stichting IJsselvliedt en het 35-jarig jubileum van de heer Hartman bij Stichting IJsselvliedt. Burgemeester Hoogendoorn roemt de heer Hartman voor zijn lange, intensieve en belangeloze inzet voor onder meer Stichting IJsselvliedt.


Bekijk hier de fotoimpressie gemaakt door Dick van de Graaf
Afbeelding

De heer Hartman wordt benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij zet zich sinds 1980 belangeloos in voor de maatschappij via Stichting IJsselvliedt, Hotel IJsselvliedt en het Rode Kruis.
Hij draagt zorg voor de cultuurhistorische waarden van het landgoed en brengt zijn kennis over de natuur en cultuur over op de gasten van Landgoed en Hotel IJsselvliedt. Daarnaast ontfermt hij zich als vrijwilliger van het Rode Kruis over hulpbehoevende gasten op velerlei terreinen. Bijvoorbeeld bij de vakanties die gehouden worden voor zieken en gehandicapten bij Hotel IJsselvliedt. Dit alles doet hij geheel belangeloos.

“De heer Hartman heeft zijn leven in het teken gezet van mens en natuur. Belangeloos helpt hij de hulpbehoevende mens en draagt hij bij aan het in stand houden van de kennis over historie, flora en fauna”, aldus burgemeester Adriaan Hoogendoorn.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie