Burgemeester reikt drie erepenningen uit.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9543
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Burgemeester reikt drie erepenningen uit.

Bericht door Redactie »

Drie inwoners ontvangen Oldebroeker erepenning uit handen burgemeester
Bron locourant maandag 04 januari 2016 21:04

OLDEBROEK - Burgemeester Adriaan Hoogendoorn reikt traditiegetrouw tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Oldebroek de Oldebroeker erepenning uit. Dit jaar ontvangen drie inwoners de erepenning: Mevrouw W. Mensink – Wolf uit Hattemerbroek, de heer D. van de Graaf uit Wezep en de heer T. Littel uit Wezep. Zij ontvangen de erepenning vanwege hun grote inzet voor de plaatselijke gemeenschap.

Bekijk hier de fotoreportage gemaakt door Dick van de Graaf

Mevrouw W. Mensink – Wolf, 15 jaar vrijwilliger bij de EHBO vereniging
Afbeelding

Mevr. Mensink – Wolf zet zich in voor meerdere organisaties. Ze zit vanaf 2000 in het bestuur van de Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO, afdeling Wezep. Vanaf 2003 is ze ook actief bij de Jeugd EHBO. Ze regelt en geeft lessen EHBO op de basisscholen. Daarnaast is mevrouw Mensink- Wolf voorzitter van het koor Pro Ecclesia en zet ze zich in voor Stichting Welzijn Ouderen.

De heer D. van de Graaf, scheidsrechter in hart en nieren
Afbeelding
Foto gemaakt door Stefan Verkerk

De heer Van de Graaf is al 52 jaar actief in de voetbalsport, waarvan 35 jaar werkzaam als scheidsrechter. Hij is lid van de KNVB en fluit voor verschillende voetbalclubs, waaronder die in de gemeente Oldebroek. In 2016 hoopt hij voor de 2222e keer zijn wedstrijdtas in te pakken. Elke zaterdag staat Van de Graaf in het teken van voetbal.

De heer T. Littel uit Wezep, voorzitter dorpshuis De Bouwakker
Afbeelding

De heer Littel is al 28 jaar voorzitter van dorpshuis De Bouwakker in Hattemerbroek. Hij is medeoprichter van dorpsbelangen Hattemerbroek, zorgde dat gymzaal weer onder verantwoording van het bestuur van de Bouwakker kwam en was jarenlang lid van de Oranjevereniging Hattemerbroek. Daarnaast is Littel ruim twintig jaar actief lid van carnavalsvereniging De Tolhekkers uit Hattemerbroek. Hij had hier verschillende functies. Ook is hij actief in de Rooms Katholieke parochie Onze Lieve Vrouw ten Hemelopneming en is hij betrokken bij Mappa Mondo.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie