Heropening Goede Doelen Outlet Help Malawi Nu

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9595
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Heropening Goede Doelen Outlet Help Malawi Nu

Bericht door Redactie »

Vrijdag 26 februari
Heropening Goede Doelen Outlet Help Malawi Nu

Malawi heeft een steeds terugkerend probleem. Hongersnood. Om dat structureel aan te pakken leren wij de boeren hoe ze met 50% minder werk 7x meer opbrengst kunnen realiseren.


Bekijk hier de fotoimpressie gemaakt door Dick van de Graaf
Afbeelding

Al bijna 4 jaar is er in Wezep aan de Rondweg 90 een Goede Doelen Outlet. De netto verkoopopbrengst van deze goederen wordt gebruikt voor de financiering van het project Food For LiFe in Malawi. Stichting Charity leert in Malawi boeren hoe ze beter hun mais kunnen verbouwen. Ook geven wij hen de middelen om te kunnen starten. Van de oogst moet men 40% teruggeven. Dit jaar doen er 1.114 boeren mee aan het project. Ons systeem zorgt het hele jaar voor voedselzekerheid . Het mais is gepland vlak voor de jaarwisseling. Met ons aangepast systeem van Farming Gods Way groeit de mais als kool in tegenstelling tot de mais die volgens hun traditioneel systeem wordt verbouwd. Hun eigen systeem zorgt voor hongersnood en hongerdood. Op dit moment lijden heel veel mensen honger.

In de Outlet kunt u meubilair voor kantoor en voor wonen kopen. Gebruikt maar ook nieuw. Ook hebben we heel veel curiosa. Kleine dingetjes met een lage prijs. Ons project wordt gesteund door Wilde Ganzen. Projectnummer 2015.0206. Dat betekent dat ons actieresultaat met 50% wordt verhoogd.

Afgelopen periode is er heel veel nieuw materiaal binnengekomen. Dat betekende dat we de hele showroom opnieuw moesten inrichten. Samen met veel vrijwilligers is dat gelukt. Daar zijn we heel erg trots op. Wij nodigen u van harte uit even te komen kijken.

Op vrijdag 26 februari om 16.30 u vond de heropening plaats.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie