Welke school wint de van Gelder-Fijn wisselbokaal?

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9462
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Welke school wint de van Gelder-Fijn wisselbokaal?

Bericht door Redactie »

In de prachtige omgeving van de Jachtlaan, Landhuisweg, Bosweg enz. konden vandaag de minder validen met hun begeleiders genieten van een heerlijke wandeling. Vandaag de tijd genomen omdat het weer beter meewerkte dan gisteren.
De 15 km mocht helemaal via het Julianapark, door het waterwingebied, achter de A50 langs naar de Vuursteenberg. Een route met afwisselend mooie natuur en prachtige woonomgeving.
De 5 km ging via de Heigraaf naar Wezep Noord. Een beetje zigzaggend over de zandpaden.
Hattemerbroek en het Vinkennest stonden op het programma voor de wandelaars van de 10 km. Zij mochten afsluiten met de Heigraaf en de Soppeweg. In het Vinkennest zijn de pijlen verwijderd, de organisatie biedt hierbij haar excuses aan de wandelaars die hier hinder van hebben ondervonden.

De groepen 1 en 2 van de Uilenhorst hebben hun eigen mini 4daagse georganiseerd. Zij liepen een paar kilometer door de wijk. Goed zichtbaar in gele hesjes en hand in hand voor de veiligheid. Een stimulerend initiatief van de Uilenhorst.

En dan morgen alweer de laatste wandelavond. Wat een spanning. Zou waarnemend burgemeester Snijder de wisselbokaal aan ons uitreiken? Of is de bokaal voor de school achter ons? De bokaal wordt gewonnen door de school waarvan de kinderen gemiddeld de langste afstand lopen.

De laatste 5 km van de routes worden morgen door alle deelnemers gezamenlijk gelopen. De minder validen voegen op de Noordsingel in bij de boog van PLUS Supermarkten ter hoogte van het Agnietencollege. De eerste lopers worden hier rond 19:00 uur verwacht. We bin’dr uut, de VLS en de Eendracht zullen de defiléroute met muziek opluisteren. Het eind van de defiléroute wordt aangegeven door de boog van de firma van Werven. De Boni en de Plus zullen op de route staan met een kleine gezonde beloning voor de deelnemers. Ook zullen de Party prikkers “Beach Busters” van de party zijn. Zij zullen u vertellen van het belang om zwerfafval op te ruimen.

Er is mogelijkheid om te parkeren op Marienrade. Wij raden u aan met de fiets te komen. De defilé route is verboden voor alle verkeer.
De organisatie hoopt weer op een geweldige afsluiting van een mooie 39ste avond4daagse. De laatste avond hebben de wandelaars uw aanmoediging hard nodig. Het wordt zeer op prijs gesteld wanneer u als toeschouwer langs de Laatste Loodjes de wandelaars door de laatste kilometers heen helpt.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie