Veldkamp Witgoedservice opent nieuw pand

Ondernemers uit de gemeente Oldebroek die sponsor zijn hebben hier de mogelijkheid om nieuws enz te plaatsen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9613
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Veldkamp Witgoedservice opent nieuw pand

Bericht door Redactie »

Veldkamp Witgoedservice opent nieuw pand

Op vrijdag 28 en 29 november opent Gerrit Veldkamp met zoon Henk zijn nieuwe winkel aan de zuiderzeestraatweg 136 in Oldebroek. Door het alsmaar groeiende assortiment was Gerrit genoodzaakt om op zoek te gaan naar een nieuw onderkomen.

Gerrit wil dit heugelijke feit vieren door zijn bekende evenement ‘wasmachine zitten’. De deelnemers maken kans op één van het tiental apparaten met een totaal waarde van zo’n 6000 euro. Als de deelnemers op tijd zijn kunnen zij kiezen uit 4 wasmachines, 2 wasdrogers, 2 koelkasten en 2 vaatwassers.
De bedoeling is dat de deelnemers zich om 9:00 s’ morgens een plekje vergaren bij de door hem of haar gekozen machine en hierop de gehele dag blijven zitten. De deelnemers die hierin slagen kunnen zichzelf aan het einde van de dag de trotse eigenaar noemen.
Om de wasmachinezitters een hart onder de riem te steken zal er aan het einde van de avond om 20:00 een gratis concert worden gegeven van het bekende zeemansorkest ‘Kop van ’t Ende’ uit Elburg.
Gerrit hoopt voor zijn klanten met de nieuwe winkel en het grote assortiment de witgoedexpert van de Veluwe te worden. Bij deze nodigt hij dan ook iedereen uit onder het genot van een hapje en een drankje voor een kijkje in zijn nieuwe winkel.
Meer informatie over het wasmachine zitten kunt u vinden op de site www.veldkampwitgoed.nl of u mag Gerrit gewoon bellen op het nummer 06 533 73 571.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie