110 jaar Vaessen mode & Trends

Ondernemers uit de gemeente Oldebroek die sponsor zijn hebben hier de mogelijkheid om nieuws enz te plaatsen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9679
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

110 jaar Vaessen mode & Trends

Bericht door Redactie »

110 jaar Vaessen mode & Trends

Vaessen mode & trends aan de Zuiderzeestraatweg in Oldebroek bestaat maar liefst 110 jaar. Een uniek jubileum. Vandaag de dag kom je dat maar sporadisch tegen dat een dergelijk bedrijf zoveel jaar hun bestaansrecht heeft bewezen. De inmiddels 4e generatie doet dit dan ook met heel veel plezier en enthousiasme. En dit heuglijke feit wordt gevierd, samen met alle klanten in Oldebroek en omgeving.


Er wordt in de speciale feestweek, die gehouden wordt van woensdag 26 t/m zaterdag 29 november, een doorlopende receptie gehouden. Alle klanten worden getrakteerd op een kopje koffie met gebak en men kan profiteren van ballonkortingen. Er kan zelf bepaald worden welk voordeel er op een artikel kan worden verkregen doormiddel van de kortingsbonnen, die uitgeknipt moeten worden uit de advertentie in de plaatselijke kranten, de Huis aan Huis en de Deltapost.

Het bedrijf werd opgericht door Hendrik Vaessen die sinds 1898 met de marskramer (een houten kist, die op de rug werd gedragen) de boer op ging en textiel verkocht aan de mensen. Later is zijn zoon met de bakfiets erbij gaan venten. Daarna werd er vanuit de woonkamer ook het een en ander verkocht en zo kwam er een klein winkeltje tot stand. De winkel is met de jaren dan ook steeds verder uitgebreid en is geworden tot wat het nu is, een 2 verdiepingen tellende verkoopoppervlakte van 500 m2. Het bedrijf werd in 2001 overgenomen van Wim en Jenny Vaessen door de huidige eigenaars Dick en Henrietta van Heerde - Vaessen. Zij hebben de winkel de afgelopen zomer grondig verbouwd. Het was een totale metamorfose maar, waarbij de naam Vaessen is blijven bestaan, want deze naam die stond, staat en hopelijk nog voor heel veel bijkomende jaren.

Afbeelding

Vaessen mode & trends bestaat dan al wel 110 jaar, maar zij gaan wel degelijk met de tijd mee.
De vertrouwde damescollecties zoals: Gerry Weber, Frank Walder, Taifun, Seda, Zerres, Sarto Fashion etc. zijn er nog steeds te vinden, maar ook nieuwe trendy collecties zoals: Mexx, Sandwich, Saluti, Jackpot, l’ Argentina, Mc gregor, Brease en Mac jeans zult u aantreffen in de modern ingerichte modezaak. Ook de herenmode is ruimschoots aanwezig, de afdeling springt er na de verbouwing ook zeer verfrissend uit. De gevoerde merken zijn: Vanquard, Lerros, van Santen & van Santen, Gaastra, Baileys, Meyer, Traffic, Comeback Fashion, Oxford en Ledub.

Dat de zaak al zo lang bestaat is natuurlijk ook te danken aan de klanten die Vaessen mode & trends dan ook met regelmaat komen bezoeken. Er worden vele activiteiten georganiseerd om de gewaardeerde klant het dan ook helemaal naar hun zin te maken. Er is altijd veel persoonlijke aandacht voor iedereen en men kan er heerlijk nagenieten van de aankoop met een kopje koffie in de speciale koffiecorner, en als extra tijdens de feestweek die loopt tot en met 6 december 2008, is er op woensdag 26 t/m zaterdag 29 november voor elke klant een heerlijk vers gebakje bij de koffie.

De openingstijden zijn doorlopend vanaf dinsdags 09.30 t/m 18.00 uur, vrijdags tot 21.00 uur en zaterdag tot 17.00 uur. Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.vaessenmode.nl
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie