RABO Cooperatiefonds reikt 29 cheques uit

Ondernemers uit de gemeente Oldebroek die sponsor zijn hebben hier de mogelijkheid om nieuws enz te plaatsen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9613
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

RABO Cooperatiefonds reikt 29 cheques uit

Bericht door Redactie »

RABO Cooperatiefonds reikt 29 cheques uit

Vrijdag 4 september hebben 29 verenigingen en stichtingen op het kantoor van de Rabobank aan de Eperweg 5 in Heerde een cheque uit het Rabo Coöperatiefonds in ontvangst genomen.

Rabobank Noordoost-Veluwe stelt jaarlijks een bedrag van 1% van de nettowinst met een minimum van € 60.000,00 beschikbaar voor lokale initiatieven. Als het goed gaat met de bank, profiteert de lokale gemeenschap daar ook van. De Ledenraad beoordeelt de aanvragen en bepaalt de hoogte van de uit te keren bijdrage. Dit doen zij twee keer per verenigingsjaar: in december en juni.
In juni heeft de Ledenraad 29 projecten uitgekozen. 4 september reikten zij de cheques uit voor een gezamenlijk bedrag van € 39.150,00.
Bij de afdeling Wezep- Hattemerbroek kregen de volgende verenigingen een cheque: St.Kinderboerderij Voskuilerhoeve, Muziekvereniging De Eendracht, Peuterspeelzaal ’t Hoekje, Shantykoor De Mulderssingers, St. Aangepast wonen Wezep en Gymnastiekvereniging OLVO.

Afbeelding
De verenigingen uit Wezep en Hattemerbroek samen met de ledenraad leden van deze afdeling. Voor grote foto klik op de foto.

Heeft u ook een idee voor een project, maar krijgt u het financieel niet rond? Dien dan vóór 1 november a.s. een verzoek tot ondersteuning in bij het Rabo Coöperatiefonds. Dit kan via de website http://www.rabobanknoordoostveluwe.nl. Hier vindt u ook meer informatie.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie