Afscheid Gerrit wolf CNV vakmensen.

Ondernemers uit de gemeente Oldebroek die sponsor zijn hebben hier de mogelijkheid om nieuws enz te plaatsen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9613
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Afscheid Gerrit wolf CNV vakmensen.

Bericht door Redactie »

Afscheid Gerrit Wolf CNV vakmensen

Afgelopen donderdag hebben we als bestuur van CNV vakmensen afd. Wezep(samenwerking in CNV Hout en Bouw en CNV bedrijven) afscheid genomen van ons bestuurlid Gerrit Wolf.
Gerrit heeft ons bestuur een aantal jaren versterkt maar heeft besloten om zijn activiteiten voort te zetten in zijn woonplaats Wapenveld.


Afbeelding

Wij als bestuur hebben alle begrip voor deze stap, mede gezien het feit dat Wapenveld tot op dit moment geen bestuurleden meer had, Gerrit is hiermee dus voor de Wapenveldse leden weer het aanspreekpunt wanneer het gaat om bondszaken.
Gerrit heeft tijdens zijn laatste bestuursvergadering in Wezep een mooie bos bloemen en een kadobon overhandigt gekregen als dank voor zijn inzet.

Wij hebben als bestuur van de afdeling Wezep de laatste jaren van meer bestuurleden afscheid genomen, echter hebben we geen nieuwe bestuurleden mogen verwelkomen.
Doordat de Hout en Bouwbond is samen gaan werken met de bedrijvenbond hebben we sinds januari van dit jaar echter wel bijna een verdubbeling van het aantal leden in Wezep, 't Loo en Hattemerbroek.
Dit houd in dat we veel werk te verzetten hebben als afdeling, terwijl we als bestuur krimpen.

Daarom een oproep aan alle leden van zowel de hout en bouwbond als de bedrijven bond, lijkt het jullie leuk om ons te helpen en daarmee ook andere leden te helpen die met allerlei vragen bij ons komen, meld je dan aan.
Wij zullen je van harte welkom heten binnnen ons bestuur.

Denk je dat is niet voor mij maar wil je ons wel helpen om een aantal keren in het jaar wat folders rond te brengen, ook dat kan!!

Voor vragen kun je kontakt opnemen met Jan Bronkhorst pjbronkhorst@hotmail.com, Beerd Brink bbrink@hetnet.nl of met Zwier Kroes z.kroes@chello.nl
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie