Fotograaf Benny van de Werfhorst gooit het roer om.

Ondernemers uit de gemeente Oldebroek die sponsor zijn hebben hier de mogelijkheid om nieuws enz te plaatsen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9613
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Fotograaf Benny van de Werfhorst gooit het roer om.

Bericht door Redactie »

Fotograaf Benny van de Werfhorst gooit het roer om.

Op Zondag 10 Oktober 2010 jl. lanceerde fotograaf Benny van de Werfhorst zijn nieuwe website. De website is met name gericht op huwelijksfotografie, portretfotografie op locatie, persfotografie en sportfotografie. Echter, zullen huwelijksfotografie en portretfotografie de hoofdmoot gaan vormen.


Afbeelding

Fotograaf Benny van de Werfhorst besefte maar heel goed dat het roer om moest. "Aangezien de inkomsten behoorlijk terug liepen, moest ik het roer omgooien, omdat ik uit de persfotografie en de sportfotografie niet meer genoeg inkomsten haalde, moest ik wat anders bedenken. Aangezien ik graag mensen fotografeer, wilde ik graag iets met huwelijksfotografie en portretfotografie gaan doen, ondanks dat hier de markt ook behoorlijk in verzadigd is. We zijn eerst rustig alles aan het verkennen gegaan. Dat de markt in de huwelijks en portret sector behoorlijk verzadigd was, merkte we al heel snel en hadden we ook al vanaf het begin door. Ondanks dat, besloten we toch om verder te gaan met huwelijksfotografie en portretfotografie. We vroegen ons af: Wat kan ons uniek maken buiten het fotograferen om? Het antwoordt kwam al snel hier op. Wij, mijn ondersteuners en ik, besefte al gauw, dat mensen zeer veel om een goede service en duidelijkheid geven. Wij hebben daarom besloten, om een 'niet goed geld terug garantie' te geven mits in alle redelijkheid en men betaalt pas nadat men alles van ons ontvangen heeft. Dus niks geen voorschotten en dergelijke. Daarnaast vonden wij ook, dat wij open met onze tarieven moesten zijn. Mensen weten dan gelijk wat onze tarieven zijn, en komen zo niet voor onaangename verrassingen te staan. Daarom zijn onze tarieven transparant en duidelijk. Dit beschouwen we als een belangrijk stukje service. Wij durven deze service ook te geven, omdat we achter onze diensten staan. Naast dat we dus veel aan onze fotografie kwaliteiten doen en dit serieus nemen, vinden wij ook dat de voor en na service zeer belangrijk is. Wij begeleiden mensen van voor tot na de shoot, en mensen kunnen altijd bij ons terecht met vragen of klachten, want van klachten leren wij ook weer."

"Daarnaast willen wij ons ook voor goede doelen gaan inzetten. Welke goede doelen weten we nog niet precies, maar dat wij goede doelen willen gaan ondersteunen, is voor ons wel zeker. Wij beseffen namelijk heel goed, dat niet iedereen gezond en dergelijke is. Daarom willen wij bepaalde projecten gaan opzetten, om deze doelen financieel te ondersteunen met onze fotografie."

Voor meer informatie kunt u kijken op: http://www.bennyvandewerfhorst-fotografie.nl
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie