Innovatieve en duurzame energie Rabobank Noordoost-Veluwe.

Ondernemers uit de gemeente Oldebroek die sponsor zijn hebben hier de mogelijkheid om nieuws enz te plaatsen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9613
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Innovatieve en duurzame energie Rabobank Noordoost-Veluwe.

Bericht door Redactie »

Innovatieve en duurzame energie voor Rabobank Noordoost-Veluwe

Rabobank Noordoost-Veluwe heeft twee duurzame energie certificaten verdiend. De certificaten werden door Essent uitgereikt voor het jarenlange gebruik van innovatieve en duurzame energietoepassingen op haar kantoren. Voor zowel het gebruik van windkracht als groen gas kreeg de bank een certificaat.


Maatschappelijk verantwoord
Rabobank Noordoost-Veluwe hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het energieverbruik is één van de vele aandachtspunten waarin dit tot uiting komt. Er wordt gebruik gemaakt van Nederlandse windkracht en groen gas. Beiden zorgen ervoor dat de CO₂ uitstoot geminimaliseerd wordt en dat er bespaard wordt op fossiele brandstoffen.

Innovatieve en duurzame energie
De Rabobank is landelijk de grootste afnemer van het groene gas en neemt al meerdere jaren 100 % Nederlandse windenergie af. Essent heeft de bank beloond met twee duurzame energie certificaten. De certificaten geven aan dat de bank op de juiste weg is ten aanzien van haar maatschappelijk verantwoorde beleid. Rabobank Noordoost-Veluwe wil met innovatie en duurzaamheid helpen om klimaatverandering tegen te gaan.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie