Henk Kroese winnaar fotowedstrijd.

Ondernemers uit de gemeente Oldebroek die sponsor zijn hebben hier de mogelijkheid om nieuws enz te plaatsen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9613
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Henk Kroese winnaar fotowedstrijd.

Bericht door Redactie »

Henk Kroese winnaar fotowedstrijd "mensen in hun dagelijks leven".

De uitslag van de fotowedstrijd "mensen in hun dagelijks leven" is bekend.
Dhr. Henk Kroese uit Wezep is de winnaar geworden van de fotowedstrijd "mensen in hun dagelijks leven".

Afbeelding
Foto: Henk Kroese

Het juryrapport luidt als volgt: "Van de ruim 100 inzendingen kwam deze foto het beste uit de bus. De foto toont een duidelijk beeld van het 'dagelijks leven' van mensen. Een man die bezig is, ongestoord zijn werk doet enz. enz. Het beeld straalt uit wat het moet uitstralen. Minpunten zijn er ook: De foto mist wat aan scherpte, de foto oogt wat vlak en had wel wat meer contrast kunnen gebruiken. Echter, vonden wij de technische minpunten geen afbreuk doen aan de foto. Dit mede, omdat op deze foto het théma 'mensen in hun dagelijkse leven' het beste uitgebeeld is. Bij andere inzendingen was dat minder aan de orde."

De wedstrijd kende ruim 100 inzendingen, wat wij niet verwacht hadden na een zwakke start. De inzendingen kwamen dus laat op gang, maar maakte alles goed. Over het algemeen vonden wij de inzendingen zwak. Dit had mede te maken doordat mensen niet goed het théma uitbeelden. Ook moet ons van het hart, dat er ook nog best veel inzendingen bij zaten waar gesjoemeld mee was, door er bijvoorbeeld dingen bij te plakken in een foto of weg te clonen. Dit gaat absoluut niet aan ons oog voorbij; vooral omdat het duidelijk te zien was. Deze foto's zijn dan ook gelijk gediskwalifiseerd.

Al met al, heeft dhr. Henk Kroese uit Wezep naar ons oordeel het théma het beste uitgebeeld.

Dhr. Henk Kroese wint hierbij ons complete "portret/familieshoot op locatie" t.w.v. € 160,00. Dit mede mogelijk gemaakt door Benny van de Werfhorst - Fotografie.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie