Twee keer top....spaaractie bij úw topSlijter Herkert.

Ondernemers uit de gemeente Oldebroek die sponsor zijn hebben hier de mogelijkheid om nieuws enz te plaatsen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9613
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Twee keer top....spaaractie bij úw topSlijter Herkert.

Bericht door Redactie »

TWEE KEER TOP….

Wie de komende weken in een slijterij van úw topSlijter komt, denkt misschien even dat hij de verkeerde deur koos en in een reisbureau terecht is gekomen. In elk geval krijgt hij een vakantiegevoel. Pontificaal, in het midden van de slijterij, staat een blauwe parasol en overal in de zaak zijn kleine afbeeldingen te zien van vakantiehuizen en prachtige vergezichten. Op de toonbank liggen zelfs reisgidsen. Wat is er aan de hand? Gaat úw topSlijter soms reizen verkopen?
Nee, úw topSlijter gaat niet vreemd, hij blijft gewoon specialist in wijn en andere lekkere drankjes. Iets anders staat de overheid ook niet toe in slijterijen. Die vakantiesfeer heeft te maken met een unieke spaaractie bij úw topSlijter. De komende weken kan gespaard worden voor een forse korting op een fijne vakantie. Úw topSlijter werkt daarvoor samen met Topic Travel, net als úw topSlijter specialist maar dan in drank maar als verhuurder van eersteklas vakantiehuizen. Leuk trouwens, dat het woord TOP zowel in de naam van Topic Travel als úw topSlijter zit.

Afbeelding Afbeelding

Het is een verbluffend simpel spaarsysteem. Met het kopen van een product uit de lopende advertentie of een doos wijn spaart de klant stempels. Die stempels geven recht op korting op een boeking bij Topic Travel. Hoe groter het aantal stempels, des te hoger is de waarde van een stempel. Per boeking kunnen maximaal 12 stempels met een totale waarde van € 75,00 verzilverd worden. Wacht even, € 75,00 voor 12 stempels, dat is € 6,25 per stempel. Dat is snel verdiend, je koopt een fles whisky uit de aanbieding en krijgt een stempel met een waarde van € 6,25 toe. Dan wordt die fles whisky wel erg goedkoop! Of een doos wijn die plotseling ruim 6 euro goedkoper wordt. Ja, natuurlijk dan moet je wel een reis boeken. Maar je wilde toch al op vakantie. Ja toch?
Die 2 Toppers hebben nog iets leuks bedacht. Elke klant die minstens 5 stempels spaart en een rebus oplost, maakt kans op één van de 3 reischeques van Topic Travel ter waarde van € 500,00.
Het zal ons niet verbazen als het de komende tijd erg druk wordt bij:

úw topSlijter
Herkert Oldebroek
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie