WHC maatje te groot voor OWIOS

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9643
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

WHC maatje te groot voor OWIOS

Bericht door Redactie »

In de uitwedstrijd tegen eersteklasser WHC kwam OWIOS zaterdagmiddag duidelijk tekort.
Beide ploegen hadden zich al geplaatst voor de 2e rondde van de beker, zodat er zaterdagmiddag alleen prestige op het spel stond. De wedstrijd begon wat aftastend van beide kanten, maar na 10 minuten kreeg WHC wat de overhand. OWIOS moest het doen met uitvallen. Na een scrimmage in de 12 min voor het OWIOS doel die maar net goed afliep was de eerste grote kans voor OWIOS.

In de 18e min werd de bal vanaf rechts voorgezet. De kopbal van Bennie Veldhoen stuiterde buiten bereik van doelman Kuiper vanaf de lat het veld weer in. WHC zette aan en drukte OWIOSA terug. Boon kreeg geel, maar het duurde tot de 31e min voordat er werd gescoord. Een voorzet vanaf links zeilde over de OWIOS verdediging en kwam bij een WHC speler. OWIOS dacht aan hands, maar de scheidsrechter liet doorspelen. De bal kwam bij Maxim v d Meer, die hard diagonaal binnenschoot: 1-0. OWIOS gaf nog niet op en was in de 34e min dicht bij de gelijkmaker, maar Cornel Balk tikte een voorzet van links net voorlangs.

De 2e helft was nog maar 4 min oud toen WHC al op rozen zat. Een Gouriye simpel binnen knikte: 2-0. OWIOS probeerde hierna van alles, maar verder dan een afstand schot van Bennie Veldhoen die net naast de paal verdween kwam het niet. Hendrik Uitslag liep nog tegen zijn 2e gele kaart op, en kon vertrekken. WHC kreeg hierna diverse mogelijkheden de score op te voeren, maar was onzorgvuldig in de afwerking. In blessuretijd bepaalde Patrick Maneschijn de eindstand op 3-0. Volgende week begint voor beide ploegen de competitie. OWIOS speelt een thuiswedstrijd tegen Be Quick’28 uit Zwolle. Aanvang 14.30 uur.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie