Run of the Message op 9 oktober in Oldebroek

Redactie Oldebroek
Berichten: 56
Lid geworden op: za aug 14, 2021 7:46

Run of the Message op 9 oktober in Oldebroek

Bericht door Redactie Oldebroek »

Op zaterdag 9 oktober staat al weer de 8e editie gepland van “the Run for the Message”. Dit is een uniek wandel- en hardloopevenement in Oldebroek om het werk van Operatie Mobilisatie te ondersteunen. Met de opbrengst van dit evenement kunnen mensen weer bereikt worden met het Evangelie.

Na het succes van vorig jaar is ook deze keer de skeelerbaan de Wijhe Ruit in Oldebroek de start en finishlocatie. Naast het hardlopen, waarbij u kunt kiezen uit verschillende afstanden, 5 , 7,5 of 10 km, is er dit jaar ook een prachtige wandelroute uitgezet in de omgeving van Oldebroek, ’t Loo. Deelnemers voor de wandeltocht starten om 9 uur vanaf de Wijhe Ruit voor een tocht van ongeveer 10 km.

Om 10.00 uur starten de jonge hardlopers op de skeelerbaan voor hun rondes over de skeelerbaan. 2 Rondes van 400 meter voor de jeugd t/m 9 jaar en 3 rondes van 400 meter voor de jeugd t/m 12 jaar. Voor de snelste lopers zijn er prachtige bekers beschikbaar gesteld. Om 10.30 uur klinkt het startschot voor de hardlopers over de verschillende afstanden. Zij maken vervolgens meerdere rondes van 2,5 km over een snel parcours. Voorinschrijving voor het wandelen en hardlopen is 10 euro, inschrijving voor de kidsrun is 5 euro. Na inschrijving is 2,50 euro extra. Info en voorinschrijven via www.runoldebroek.nl

Afbeelding
Plaats reactie