Pagina 1 van 1

Majofique: 2x Goud en 1x Brons op NK Majorette

Geplaatst: zo dec 19, 2010 22:58
door Arnold van de Worp
Majorettevereniging Majofique uit Wezep is erin geslaagd twee keer goud en één keer brons te veroveren op de Nederlandse Kampioenschappen voor Majoretteteams in Den Bosch op zaterdag 18 december. Zowel het C-Team als het B-Team schreef de titel Nederlands Kampioen op hun naam. Het A-Team behaalde een mooie derde plaats. Na maanden van intensief trainen, onder leiding van instructrices Gerda Spaan en Sandra Eijbrink, is hiermee het wedstrijdseizoen op een bijzondere manier afgesloten.

Maarliefst drie teams van Majofique wisten zich gedurende het jaar te kwalificeren voor de Nederlandse Kampioenschappen. Het C-Team in de klasse Jeugd 3 Basis, het B-Team in de klasse Senior Basis en het A-Team in de klasse Senior Midden. Met drie bekers om toe te voegen aan de prijzenkast kan de vereniging terugkijken op een geweldig seizoen met mooie resultaten.

Afbeelding

Voor de majorettesport volgt nu de winterstop, waarna eind februari het nieuwe seizoen van start gaat. Inmiddels zijn de leden van Majofique alweer keihard aan het trainen voor de eerste reguliere wedstrijd. Kijk voor meer informatie over de vereniging op http://www.majofique.nl.