EHBO-ers gezocht..

Op zoek naar iets, meld het hier!
Rescueman
Berichten: 62
Lid geworden op: di mar 21, 2006 22:03
Locatie: Wezep
Contacteer:

EHBO-ers gezocht..

Bericht door Rescueman »

Voor een aantal grote evenementen in het seizoen 2008 zoekt Stichting MedicalRescue.NL nog een aantal eerste hulp verleners...

Ook is het aanstaand weekend 1 en 2 maart 2008 is het mogelijk om een kennismakingstage te komen doen bij een groot motorcross spectacle in Heerde.

Maar we hebben nog een flink aantal andere evenementen waaronder een aantal grote motorcross evenementen waaronder Nederlands en Wereldkampioenschappen Motorcross op het circuit van MSVNOV zoeken we nog eerste hulpverleners die niet bang zijn hun handen uit de mouwen te steken..
Je krijgt tijdens deze evenementen professionele begeleiding en werkt met professionele uitrusting en je werkt in organisatie met een professionele uitstraling.

Afbeelding
De motorcrossers en de organisatoren waarderen dat vrijwilligers van Stichting MedicalRescue.NL hoge kwalitatieve zorg leveren.
Natuurlijk krijgt tijdens deze evenementen professionele begeleiding en werkt met professionele uitrusting.

Afbeelding

Evenementenhulpverlening op spectaculaire evenementen. Met ruim 300 incidenten op 100 evenementendagen, betekend dat er voldoende kans is om ook daadwerkelijk praktijk ervaring op te doen en te werken met moderne hulpmiddelen.

Kijk eens op www.medicalrescue.nl of neem eens contact op met vacature@medicalrescue.nl
Peter Adema
[
Plaats reactie