Platform zoekt jongeren!

Op zoek naar iets, meld het hier!
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9613
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Platform zoekt jongeren!

Bericht door Redactie »

Platform zoekt jongeren!

Niet nieuw maar wel terug van weggeweest; het Jongerenplatform. Jongeren zitten niet in de politiek en worden daardoor moeilijk gehoord. Natuurlijk zijn de politici van nu ook jong geweest, maar ja, nu jong zijn is echt wel anders dan 20 jaar geleden, ja toch? De gemeente Oldebroek roept jongeren op om zichzelf te laten horen. Hoe? Door mee te doen met het Jongerenplatform bijvoorbeeld!


Het Jongerenplatform houdt zich namelijk bezig met de dingen die leuk zijn, maar ook belangrijk zijn voor jongeren. In het platform zitten jongeren zoals jij, jongeren die weten wat er speelt. Jongeren tussen de 15 en 23 jaar, die hun stem willen laten horen. Op die manier kom je op voor het belang van alle jongeren in de gemeente. Het platform kan bijvoorbeeld een groot evenement organiseren voor jongeren. Verder heeft het jongerenplatform een belangrijke rol in het maken van het nieuwe jeugdbeleid van de gemeente. En, nog mooier, bij de uitvoering ervan.

Kost het veel tijd? Ja het kost tijd. Niet veel, maar het kost wel tijd. De tijd die je in het jongerenplatform stopt, stop je in je eigen toekomst. Afgezaagd, maar ja, toch is wel zo. En eigenlijk, tijd stoppen in leuke dingen is toch altijd goed?

Natuurlijk vraag je je af: “Wat heb ik er nu precies aan?”. Nou, best veel. Natuurlijk maken we het altijd gezellig. En je krijgt gratis en voor niks een aantal trainingen waar je ook buiten het platform veel aan hebt. Maar dat is niet het belangrijkste; jij vind toch iets van jouw omgeving? Door in het jongerenplatform te gaan, kun je er zelf iets aan doen! Hoe vet is dat? Oh ja, moet je voor school een maatschappelijke stage doen? Zoek niet langer, je hebt hem gevonden!

Ben je geïnteresseerd? Domme vraag, natuurlijk ben je geïnteresseerd! Jij bent een jongere die een mening heeft, die wel eens even zal zeggen waar het op staat. Check http://jpoldebroek.hyves.nl voor meer informatie en laat een krabbel achter, of stuur een mail naar jongerenplatformoldebroek@xs4all.nl Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op, ok? We wachten op je reactie!
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie