Update Klankbordgroep Wezep september 2018

jan bredewout
Berichten: 862
Lid geworden op: do jan 19, 2006 7:55
Locatie: wezep

Update Klankbordgroep Wezep september 2018

Bericht door jan bredewout »

Openbaar Toilet; Dit blijft nog steeds op ons verlanglijstje staan, steeds meer zie je dit item als nodig voor elke zichzelf respecterende gemeente of NS stations. In afwachting daarvan mogen we gebruik maken van het toilet van "de Huiskamer van Wezep". We hebben op een 5 tal plaatsen in Wezep hebben we verwijsborden opgehangen. Mooi detail; we zijn geholpen door hr Ghassan die oorspronkelijk uit Syrie komt!

Afbeelding

Opknappen badhokje gravin van Limburg Stirum. Dit wordt waarschijnlijk niet gedaan. De monumenten commissie wil dat het gebouwtje op IJsselvliedt blijft maar de stichting wil het niet. men is bang dat het door vandalen beschadigt wordt. Wij kunnen niet garanderen dat dit niet gebeurd dus... Maar we blijven het proberen.

Hondenpoep. We hebben alle Klankbordgroepen in de gemeente opgeroepen om samen ten strijde te trekken tegen deze ergernis alom. Helaas hebben we maar weinig reacties terug gekregen. Noordeinde mailde dat ze het probleem niet kennen (!) en Hattemerbroek en Oldebroek hebben niet gereageerd. De andere groepen wilden wel wat doen maar zijn ook druk met hun eigen plaatselijke problemen.

Cramerpad. We hebben een bezwaarschrift gehad van iemand die vindt dat het pad ergens anders loopt namelijk in het verlengde van de Hanesteenseweg. Deze persoon komt met de suggestie om het pad die wij Cramerpad willen noemen (verlengde Voskuilersteeg) Het paadje van Gerard (van Dijk) te noemen. hr van Dijk is de wethouder geweest die dit pad geopend heeft. Dit wordt nu met de Oudheidkundige vereniging overlegd.

Verder zijn we nog met meer punten bezig maar hierover later. We noemen nog: Klompenpad rond Wezep, Koersgroep 2 punt nul, Wadi project Plukon en de slechte bezorging van de Huis Aan Huis bladen.


Groet. Jan Bredewout
videoclips
Plaats reactie