Pagina 1 van 1

Veiligheid oversteek bij Boni

Geplaatst: do apr 19, 2007 22:41
door Redactie
Veiligheid oversteek bij Boni

Afgelopen maandag tijdens dorpsavond veel discussie rond veiligheid oversteek bij de Boni. In de Delta Post uitvoerig verslag waar de verantwoordelijke wethouder Klein geen oplossing ziet in verkeerslichten. Vandaag 19 april heeft er een ongeluk met letsel plaatsgevonden. De angst van de omwonenden is hierdoor onderstreept:
Discussies

Felle discussies ontstonden er echter pas na de pauze toen de vragen van burgers werden voorgelezen. Met name de gevaarlijke oversteekplaats bij de Boni aan de Zuiderzeestraatweg is velen een doorn in het oog. De suggestie om daar stoplichten (met handbediening) aan te brengen werd door Klein weggewuifd. “In Nederland is te weinig discipline om daar goed mee om te gaan”, aldus de wethouder die bedoelde dat automobilisten vaak onnodig moeten wachten, terwijl de fietser even daarvoor op een rustig moment al naar de overkant van de weg is gegaan. “We hebben al....klik hier om verder te lezen....HELAAS de link werkt niet meer
Afbeelding

Geplaatst: vr apr 20, 2007 18:31
door Stefan
Dat de kruizing gevaarlijk is, dat weten we. Echter verkeerslichten plaatsen heeft zoals Bert-Jan al zegt ook geen zin, die dingen stonden er jaren terug ook al en zijn ook weggehaald.
Mijn reactie :)

Discussie al eens eerder gevoerd

Geplaatst: vr apr 20, 2007 19:58
door Jan Boer