Schreurs Brothers worden 2e in Holten.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10158
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Schreurs Brothers worden 2e in Holten.

Bericht door Redactie »

Schreurs Brothers worden 2e in Holten.

Het jonge zijspanduo Rick en Levi Schreurs zijn het afgelopen weekend 2e geworden op het circuit van Holten. Maar liefst negen sidecarkids stonden aan de start.


Op het circuit wat gelegen was op de Holterberg begonnen Rick en Levi al goed tijdens de training. Het tweetal wist al snel het ritme te pakken te krijgen wat in de start van de 1e reeks ook al snel zichtbaar was. De Schreurs Brothers moesten alleen Hermans en Bijenhhof voor zich dulden maar kwamen wel glorieus als 2e binnen. Met deze uitslag hadden Rick en Levi wel vrede mee.

Afbeelding

De combinatie Rouwenhorst en Susebeek waren als snelste weg in de 2e manche en beklom als eerste de steile berg, gevolgd door Rick en Levi waarna Hermans en Bijenhof aansloot. Heel kort op elkaar gingen de combinaties achter elkaar aan wat mooie plaatjes opleverde, maar dat kwam Levi duur te staan, doordat Hermans en Rouwenhorst kort voor de jongens reden kregen zij een lading zand over zich heen, waardoor het zicht heel wat minder werd en Rick een stuk van de wal meenam en daardoor Levi zijn voet van het stepje afschoot en zijn been onder de bak belande.

Maar Rick zag dat zijn jongere broertje in de problemen zat en draaide gelijk het gas terug, zodat Levi zich weer recht op kon trekken en de strijd weer door kon gaan. Daarna werd de aanvalsgolf geopend door Rick en Levi die door hun goede inzet alsnog met een 2e positie wisten te finishen. Dit leverde hen ook een 2e plaats op in het dagklassement.

Na afloop kregen alle jonge zijspanfanaten een beker mee naar huis. Een pluim voor de organisatie die de sidecarkids alle tijd gunde zowel voor de training als voor de wedstrijden. Dat dit alles wordt beloond mag duidelijk zijn,want er is weer nieuwe aanwas opkomst en dat is zeker hard nodig voor de top van de zijspannen.

Door: Evert van ’t IJssel
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie