Schreurs Brothers sluiten crossseizoen af met hoofdprijs.

Stefan
Redactie
Berichten: 465
Lid geworden op: ma apr 24, 2006 16:14
Locatie: Wezep-Noord
Contacteer:

Schreurs Brothers sluiten crossseizoen af met hoofdprijs.

Bericht door Stefan »

Het Jonge zijspanduo Rick en Levi Schreurs uit 't Loo hebben het motorcross seizoen prima afgesloten op het circuit van Meijel. Daar stond afgelopen zaterdag de laatste wedstrijd voor de Kids and Sidecars op het programma.

Rick en Levi waren vol goede moed naar het circuit gekomen en wilden beiden er nog een keer volop voor gaan. Het was wel even wennen wat start aangaande want normaliter wordt er gestart via het bord maar werd dit nu gedaan met een elektronische klok.

Gelukkig liep de start van de 1e manche voor alle combinaties goed af en kon men allemaal zoals altijd hun wedstrijd beginnen. Rick en Levi die als vierde aan hun race begonnen zagen in de laatste vijf ronden dat het team Rouwenhorst in de problemen waren gekomen en hadden de beide broertjes wel degelijk in de gaten dat er nu nog meer te behalen was. In de laatste ronde sloegen Rick en Levi alsnog toe en wisten toch nog met een prima 2e plaats binnen te komen.

Tijdens de start van de tweede reeks namen de Schreurs Brothers gelijk de leiding en sloegen alle tegen aanvallen af. Zo wist het jonge koppel te zegevieren en wisten met deze uitslag dat de hoofdprijs veilig was gesteld.

Rick en Levi gaven na afloop aan’ mooiere afsluiting van het motorcrossseizoen konden we ons niet wensen’. Even later stonden de gelukkige broertjes op de hoogste trede van het podium om een pracht beker in ontvangst te nemen.

Door: Evert van ’t IJssel

Afbeelding
Plaats reactie