Teleurstellende dag voor Sharon Wolf in Leusden.

Stefan
Redactie
Berichten: 465
Lid geworden op: ma apr 24, 2006 16:14
Locatie: Wezep-Noord
Contacteer:

Teleurstellende dag voor Sharon Wolf in Leusden.

Bericht door Stefan »

‘t Loo: Op zaterdag 31 oktober werd op het circuit van Leusden een damescross gehouden. De 14-jarige Sharon Wolf had besloten om deel te nemen aan deze wedstrijd maar kende een teleurstellende dag.

Voor Wolf was dit haar laatste wedstrijd van dit jaar en liet ze in haar training zien dat de KTM 85cc grote wielen wel over de nodige power beschikte. Sharon wist in de tijdtraining een vierde tijd op de klok te zetten en wist heel wat dames achter haar te houden terwijl die over meer cilinderinhoud beschikte.

De start van de 1e manche liep voor het jonge crosstalente uit het ’t Loo meer dan goed en wist Sharon als 4e aan haar race te beginnen waarmee ze deze positie ook lang vast wist te houden. Maar even later schoof Wolf onderuit en kwam ze als 7e door maar liet zij het er niet bijzitten. Na een flinke inhaalslag wist Sharon toch nog als 4e binnen te komen.

Wolf had moed geput uit haar eerste optreden en begon wederom als 4e aan de tweede reeks maar raakte betrokken bij een valpartij, ze probeerde alsnog verder te gaan maar dit ging niet en verliet ze helaas het toneel.

Na afloop was Sharon teleurgesteld’ er had misschien nog wel een podiumplaats ingezeten want ik voelde me in de 2e manche supergoed’ aldus Sharon Wolf, die vorige week in Lelystad derde van de dag wist te worden.

Jessica van ‘t Hul uit Oldebroek die ook van start was gegaan in deze damesklasse werd in de 1e manche 7e en moest door een valpartij noodgedwongen naar de kant in de 2e heat.

Door: Evert van ’t IJssel

Afbeelding
Plaats reactie