Eerste optreden Wolf verloopt redelijk.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10144
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Eerste optreden Wolf verloopt redelijk.

Bericht door Redactie »

Eerste optreden Wolf verloopt redelijk.

Na de lange blessureleed die de 16-jarige Sharon Wolf uit het t’Loo/Oldebroek een aantal maanden geleden opliep bij een motorcrosswedstrijd kwam Wolf het afgelopen weekend voor het eerst weer in actie.


Sharon nam in het Brabantse Horst deel aan een wedstrijd om het Nederlands kampioenschap voor de dames. Dit alles onderleiding van de MON.

Afbeelding

Maar liefst 32 dames stonden aan de start en wist Wolf met haar KTM 125cc een 18e tijd te noteren in de tijdtraining. Dit betekende echter wel dat de rijdster uit het RSF MX Parts team en mede gesteund door RAC Reclame Oldebroek vanaf de 2e startrij moest beginnen aan de 1e manche. Sharon kende op het zware parcours een slopende wedstrijd en sloot haar race toch redelijk goed af met een 18e plaats.

Ze gaf al aan dat de conditie nog niet goed op peil was maar wist in de tweede reeks nog wel knap een aantal ronden als 11e door te komen, even later raakte ze betrokken bij een valpartij en moest helaas het circuit verlaten. Gelukkig leverde dit geen blessure op voor Wolf, die na afloop aangaf dat ze weer groenlicht heeft gekregen dat ze weer volop in training mag, want dat is zeker nodig want de dames bij de MON zitten niet stil,aldus Sharon.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie