120315 High tea in de wereldwinkel Wezep

Evenementen, bijeenkomsten enz.
Na registratie kunt de activiteiten van u of uw vereniging hier zelf plaatsen en wijzigen.
Gebruikersavatar
Wereld Winkel Wezep
Berichten: 85
Lid geworden op: vr sep 19, 2003 10:43
Locatie: Wezep
Contacteer:

120315 High tea in de wereldwinkel Wezep

Bericht door Wereld Winkel Wezep »

High tea in de wereldwinkel Wezep

FAIR-TRADE heeft al jarenlang thee in het assortiment. Dit jaar heeft FAIR-TRADE haar theelijn vernieuwd. De pakjes hebben andere kleuren gekregen en in elk pakje zitten nu 20 zakjes. Er zijn acht smaken thee: bosvruchten, citroen, fruitvariatie, Engelse melange, Earl grey, rooibos, rooibos spicy orange, groene thee, groene thee citroen. Om kennis te maken met deze nieuwe biologische thee nodigt de wereldwinkel WEZEP u uit voor een gezellige high tea.
Dit festijn wordt gehouden op donderdag 15 maart . U wordt uitgenodigd van 14.00 uur tot 15.00 uur. Kom gezellig met uw vriend of vriendin naar de winkel en proef van al het lekkers war FAIR-TRADE voor u heeft. Naast de thee kunt lekkere chocola en muffins proeven. Ook hebben wij kleine boterhammetjes met zoet en hartig beleg. Iedereen van harte welkom
De thee van FAIR-TRADE wordt vooral verbouwd in Afrika, de “fruitthee” komt uit Tanzania, de rooibos uit Zuid-Afrika en de groene thee komt uit India. Alle thee wordt biologisch verbouwd, wat inhoudt dat er zo weinig mogelijk bestrijdingsmiddelen wordt gebruikt. Ook krijgen de arbeiders een eerlijke prijs voor hun producten en er is mogelijkheid voor scholing en is er een beter gezondheidszorg.
Afbeelding
De Wereldzaak van Wezep
Meidoornpassage 16
8091 KS Wezep
tel.nr. 038 3769179.
Plaats reactie