C.N.S. ’t Loo winnende school BankBattle 2013

Ondernemers uit de gemeente Oldebroek die sponsor zijn hebben hier de mogelijkheid om nieuws enz te plaatsen.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9698
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

C.N.S. ’t Loo winnende school BankBattle 2013

Bericht door Redactie »

Winnende scholen BankBattle 2013

Rabobank Noord Veluwe reikte maandag 22 april de prijzen uit voor de drie winnende basisscholen van de BankBattle. De Krugerstee uit Vaassen, cbs Het Talent (team1) uit Heerde en C.N.S. ’t Loo uit ’t Loo Oldebroek ontvingen van Rabobank Noord Veluwe ieder een workshop naar keuze voor alle leerlingen.
 

Afbeelding

BankBattle is dé internetquiz van de Rabobank voor bovenbouw leerlingen van de basisschool. In een twee uur durende race tegen de klok gingen 21 deelnemende basisscholen uit het werkgebied van Rabobank Noord Veluwe op 8 april de strijd met elkaar aan.

Strategie en samenspel
Het succesvol afronden van BankBattle vereiste tactiek, strategie en vooral klassikaal samenspel. De vragen hadden betrekking op schoolvakken, muziek, computers, techniek, radio, televisie en internet. Uiteindelijk resulteerde dit in een geheime BankBattlecode die de leerlingen moesten opslaan in de digitale BankBattleKluis. De groep die de geheime code als eerste kraakte, was de winnaar.

Nuttig
Samen sterker, dat is de kracht van coöperatief bankieren. Om dit coöperatief gedachtegoed concreet te maken, organiseert de Rabobank de BankBattle. De kracht van de BankBattle ligt vooral in de samenwerking tussen leerlingen.
De deelnemende leerlingen waren allemaal heel enthousiast over de BankBattle. De leerkrachten hebben aangegeven volgende jaar hun titel te gaan verdedigen.
In totaal deden er ongeveer 1.000 basisscholen door heel Nederland mee. De Krugerstee uit Vaassen en C.N.S. ’t Loo uit ’t Loo Oldebroek zijn zelfs geëindigd in de top 50 van Nederland!
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie