Innerwheel ondersteunt Hospice Dronten met mooie gift

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9643
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Innerwheel ondersteunt Hospice Dronten met mooie gift

Bericht door Redactie »

Innerwheel ondersteunt Hospice Dronten met mooie gift

Serviceclub Innerwheel Oldebroek ondersteunt het Hospice te Dronten met een bedrag van € 500,-
Het Hospice werd uitgekozen vanwege haar regionale betekenis, op voorstel van Innerwheel- leden Will van Wees en Ciel Evers, beiden woonachtig in Dronten. Op donderdag 4 december is een cheque overhandigd aan de heer Lambert van Ommen, waarnemend voorzitter van de Stichting Vrienden Hospice Dronten. Na de overhandiging gaf bestuursvoorzitter Wim Luijks een toelichting. Het Hospice biedt een “bijna zoals thuis huis” voor mensen die niet lang meer te leven hebben, met liefdevolle, deskundige zorg en ondersteuning.

Afbeelding
Foto: Coby Hofland (presidente 2012-2014) overhandigt de cheque aan de heer Lambert van Ommen, met support van mevrouw Will van Wees, de heer Wim Luijkx, mevrouw Ina Koopman (presidente 2014-2015) en mevrouw Ciel Evers.

Innerwheel Oldebroek staat voor vriendschap, fundraising en internationale contacten. De 40 leden voeren het hele jaar door acties voor goede doelen. In het verleden werd o.a de Beweegtuin in ’t Harde gesponsord en een tweetal Shelter- boxen gekocht voor vluchtelingen wereldwijd. In 2014 wordt in totaal € 1600,- beschikbaar gesteld voor het Hospice, hulpprojecten op de Filippijnen en de Stichting Leergeld. Het geld werd bijeengebracht door de verkoop van kerstspulletjes tijdens Kerst in de Vesting te Elburg, de verkoop van zelfgemaakte tassen op de Vlooienmarkt in ’t Harde en verlotingen tijdens de maandelijkse clubbijeenkomsten.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie