Heren 1 Blauw Wit Oldebroek niet opgewassen tegen TweeVV

Redactie Oldebroek
Berichten: 332
Lid geworden op: za aug 14, 2021 7:46

Heren 1 Blauw Wit Oldebroek niet opgewassen tegen TweeVV

Bericht door Redactie Oldebroek »

Heren 1 heeft het uitduel tegen TweeVV in Ede met 4-0 verloren. Alleen in de tweede set hadden de mannen kansen op setwinst. Na setpoints over en weer trok TweeVV toch aan het langste eind (28-26). De overige 3 sets gingen met ruime cijfers naar de thuisploeg.

Ondanks dat Blauw Wit prima stond te spelen, was het in het grootste deel van de wedstrijd niet opgewassen tegen de thuisploeg. Blauw Wit streed voor wat het waard was, met veel (onmogelijk) verdedigingswerk tot gevolg. Maar helaas vielen de lange rally’s te vaak uit in het voordeel van TweeVV. Dat kwam mede doordat de Oldebroekers aanvallend moeite hadden om te scoren te komen en TweeVV dat omgekeerd wel deed.

Ondanks dat de kijkers via de livestream een strijdend Blauw Wit zagen, was het kwaliteitsverschil helaas te groot. Een nederlaag was dan ook onontkoombaar.
Door het verlies blijft Heren 1 hekkensluiter in de 3e divisie. Volgende week wacht het thuisduel tegen nummer 2 Rebelle uit Dieren. De wedstrijd begint om 16:30u en zal weer via een livestream te bekijken zijn.
Afbeelding
Plaats reactie