Zangavond met Hervormd Mannenkoor IJsselmuiden/Grafhorst tbv Voedselbank

Evenementen, bijeenkomsten enz.
Na registratie kunt de activiteiten van u of uw vereniging hier zelf plaatsen en wijzigen.
Redactie Oldebroek
Berichten: 340
Lid geworden op: za aug 14, 2021 7:46

Zangavond met Hervormd Mannenkoor IJsselmuiden/Grafhorst tbv Voedselbank

Bericht door Redactie Oldebroek »

Op D.V. zaterdagavond 2 maart 2024 organiseert SGP Oldebroek in de dorpskerk van Oldebroek een zangavond. Aan deze avond verleent het Hervormd Mannenkoor IJsselmuiden/Grafhorst, onder leiding van dirigent Freddy Veldkamp, zijn medewerking.

Naast de bijdrage van het mannenkoor zal er ook ruimte zijn voor samenzang. Door middel van de muziek wil de SGP een verbindende avond organiseren voor alle inwoners van de gemeente Oldebroek. Natuurlijk zijn ook andere belangstellenden van harte welkom.

De toegang is deze avond gratis, wel zal er een collecte worden gehouden. De opbrengst van deze collecte is bestemd voor de Voedselbank Elburg en Oldebroek. Iedere week delen zij voedselpakketten uit aan mensen die niet meer rond kunnen komen van hun budget. De SGP steunt het werk van de Voedselbank en daarom wordt de collecte van harte aanbevolen. De kosten van deze avond worden gedekt door verschillende sponsoren wat het mogelijk maakt om de collecte ten behoeve van de Voedselbank te stellen.

De zangavond begint om 20.00 uur, de deuren van de kerk zijn vanaf 19.30 open voor publiek. SGP Oldebroek kijkt uit naar uw komst!

Afbeelding
Plaats reactie