WHC wint Zomeravond Voetbal Toernooi

Plaats reactie
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10147
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

WHC wint Zomeravond Voetbal Toernooi

Bericht door Redactie »

WHC wint Zomeravond Voetbal Toernooi

Hattemerbroek 6 juni - Voor de finale wedstrijd tussen WHC en 't Harde werd een minuut stilte gehouden. Dit om stil te staan bij het overlijden van oud bestuurslid van WHC Wim Scholten.
WHC werd winnaar van de finale door met 1-0 te winnen van 't Harde.

Nieuwe selectie W.H.C. onderuit tegen selectie zomeravondvoetbal
Op dinsdag 12 juni speelde een selectie van de zav spelers de nieuwe selectie van WHC 1. De zav selectie won deze wedstrijd met 2-1.
Doelpunten gemaakt door zav spelers Herman de Groot en Bert Uitslag.
Klik hier voor volledig verslag

Klik hier voor het wedstrijdschema en uitslagen
Klik hier voor de uitslagen van vorig jaar

foto's hieronder van de finale op woensdag 6 juni
Afbeelding
Klik op de foto hierboven voor een vergroting

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Dit jaar doen aan het toernooi 8 teams mee. De 8 teams zijn verdeeld in 2 poules. In de poule wordt een halve competitie afgewerkt.
De winnaar van een poule speelt een kruisfinale tegen de nummer 2 van de andere poule. De winnaars van deze kruisfinales spelen de finale, de verliezers strijden om de 3e en 4e plaats. De 3e van een poule speelt een kruisfinale tegen de nummer 4 van de andere poule. De winnaars van deze kruisfinale spelen om de 5e en 6e plaats. De verliezers spelen om de 7e en 8e plaats.
De 3e van de poule spelen om de Se en 6e plaats. De 4e van de poule spelen om de 7e en 8e plaats.

VOETBALVELD
Sportpark " de Boskuip" van vv STB Eijenkamp 5 Hattemerbroek Tel. 038 - 376 3780
Laatst gewijzigd door Redactie op wo jun 13, 2007 8:09, 4 keer totaal gewijzigd.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10147
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

W.H.C. onderuit tegen selectie zomeravondvoetbal

Bericht door Redactie »

Nieuwe selectie W.H.C. onderuit tegen selectie zomeravondvoetbal

Hattemerbroek 12 juni – Als afsluiting van het Zomeravond voetbaltoernooi, die dit jaar gewonnen is door WHC, speelde een selectie van de verschillende teams die meegedaan hebben een wedstrijd tegen het nieuwe WHC 1.

Op de website van WHC staat een verslag……hieronder een kopie van het verslag:

Nieuwe selectie W.H.C. onderuit tegen selectie zomeravondvoetbal
Met goed voetbalweer en een prachtige grasmat werd voor zo'n 175 toeschouwers op sportpark De Boskuip de traditionele wedstrijd tegen een selectie van het zomeravondvoetbal afgewerkt. Bij WHC ontbraken Pascal Diender, John Stegeman, Arnold Herder en Joseph Kanyike om diverse redenen. Namens het team van de zomeravondvoetbal scoorde Herman de Groot na 5 minuten met een droog schot de 0-1, nadat hij geheel werd vrijgelaten aan de linkerkant.

Met goed voetbalweer en een prachtige grasmat werd voor zo'n 175 toeschouwers op sportpark De Boskuip de traditionele wedstrijd tegen selectie van het zomeravondvoetbal afgewerkt. Bij WHC ontbraken Pascal Diender, John Stegeman, Arnold Herder en Joseph Kanyike om diverse redenen. Namens de het team van de zomeravondvoetbal scoorde Herman de Groot na 5 minuten met een droog schot de 0-1, nadat hij geheel werd vrijgelaten aan de linkerkant.
WHC kreeg daarna een legio mogelijkheden en kansen om tot scoren te komen, maar tot de rust lukte dat niet.
Net voor rust trof Herman de Groot namens de zomeravondvoetballers nog de lat.

In de tweede helft zette WHC aan. Reinder Slager schoot voorlangs en Jochem de Weerdt schoot rakelings via een vrije trap net over. Na 27 minuten in de tweede helft dan eindelijk het doelpunt van WHC. Uit een corner van Michel Fuchten kopte Jochem de Weerdt de 1-1 binnen.

Het venijn zat hem echter in de staart van de wedstrijd. Henrico Mud trof via een prachtige omhaal de lat en Michel Fuchten kopte in riante positie net naast.

Het slot accoord was voor de zomeravonvoetballers. Bert Uitslag, speler van Whc 2, scoorde voor de zomeravond selektie de 1-2 met een lob. En zo wonnen de zomervondvoetballers verrassend van zaterdaghoofdklasser WHC (1-2).

Opstelling WHC 1ste helft:
Marcel van der Beek, Robin Fuchten, Arnoud Daalmeijer, Ruben Buiserd, Edward Tijssen, Henrico Mud, Mark de Haan, Herre Huberts, Jochem de Weerdt, William Vos, Guntac Akkaya.

Opstelling WHC 2de helft:
Ronald van der Wal, Edward Tijssen, Hein Daalmeijer,Nico Nagelhout, Reinder Slager, Herre huberts, William Vos, Guntac Akkaya (Henrico Mud), Jochem de Weerdt, Ruben Buiserd, Michel Fuchten.

Bron website WHC klik hier
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie