WHC Dames – DOS Kampen 2-2

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10150
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

WHC Dames – DOS Kampen 2-2

Bericht door Redactie »

WHC Dames – DOS Kampen 2-2

Op zaterdag 27 oktober is de competitiewedstrijd WHC dames 1 tegen DOS Kampen dames 1 gespeeld. Na de zware wedstrijd van afgelopen donderdag waren er nogal wat pijntjes bij de dames, maar iedereen was voldoende fit om te spelen. Met uitzondering van de lang geblesseerde Karola van Hulst en Natasja Nibourg.


De opstelling van WHC: Gerjanne Lenderink, Sareetha van de Knoop, Martina van der Grift, Bertine Steert, Herma Vierhuis, Jannine van der Grift, Bertina Boeve, Genevevre van Bennekom, Claudia van de Werfhorst, Ellen van Hulst en Marieke Stam. Alice van de Brink, Samantha Nibourg en Monique Weeda namen plaats op de bank.

WHC begon sterk aan de wedstrijd en gunde DOS Kampen geen centimeter ruimte, al was het wel DOS Kampen die na een verdedigingsfout op een 0-1 voorsprong kwam. Dit gebeurde na 20 minuten. WHC maakte het spel en DOS Kampen creëerde geen kansen, in de 30e minuut wist Ellen van Hulst de stand gelijk te maken door na een assist van rechtsback Sareetha van de Knoop, de bal netjes achter de keeper van DOS Kampen te schieten. 1-1 bleef ook de ruststand.

Na rust werd Bertine Steert gewisseld voor Samantha Nibourg. Het wedstijdbeeld van de eerste helft bleef hetzelfde, Bertina Boeve wist met een paar prachtige ballen door de verdediging kansen te creeeren voor de spitsen van WHC. Helaas gingen de ballen er niet in. In de 55e minuut werd Herma Vierhuis gewisseld voor Monique Weeda. In de 61e minuut kreeg DOS Kampen hun tweede en laatste kans van de wedstrijd en door een slapende verdediger ging die bal er weer in; 1-2. Vanaf dat moment liet DOS Kampen WHC voetballen en was het wachten op de gelijkmaken. Intussen werd de geblesseerde Jannine van der Grift gewisseld voor Alice van de Brink. De gelijkmaker kwam, en wel op naam van Marieke Stam in de 85e minuut. Zij wist de bal precies in de hoek mikken; 2-2. WHC leefde op en kreeg kans na kans, twee opgelegde kansen waarvan er één voor open doel gingen maar een centimeter naast. 2-2 bleef de eindstand en WHC heeft vandaag wel een punt behaald, maar twee punten verloren.

Zaterdag 3 november speelt WHC uit tegen het Zwolse HTC.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie