Wij gaan naar Israël, gaat u mee?

Wat niet te plaatsen is in een ander forum.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10143
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Wij gaan naar Israël, gaat u mee?

Bericht door Redactie »

WIJ GAAN NAAR ISRAËL, GAAT U MEE?
LAAT UW DROOMREIS WERKELIJKHEID WORDEN

Eind dit jaar, D.V. 26 oktober – 6 november 2009, hoop ik weer een reis naar Israël te maken.
Een speciale reis van 12 dagen, waar we 4,5 dag in en om Jeruzalem zullen zijn en 4,5 dag rondom het Meer van Tiberias verblijven. Ook 1 dag de woestijn in, dit is echt een belevenis en daarna samen de Dode Zee in, een heel bijzonder gebeuren, drijven op het zoute water.
Bent u goed ter been? Dan wordt dit de reis van uw leven. Deze reis is dus door iedereen te maken. Jeruzalem staat centraal, de gouden stad met haar rijke geschiedenis en vele geheimen waarover de bijbel ons zoveel doorgeeft. In enkele dagen proberen we u deze indrukwekkende stad, met al haar schoonheid, te laten zien. Deze dagen worden in een rustig tempo uitgevoerd. Samen hopen we diverse plekken te bezoeken, waar gebeurtenissen uit de Bijbel plaatsvonden.
Het is heel bijzonder en u zult vanaf dit moment de Bijbel anders gaan lezen en beter gaan begrijpen. Het is een bemoediging in uw geloofsleven. Ook wordt u geconfronteerd met de harde realiteit van vandaag. We zullen o.a. een bezoek brengen aan de gaarkeuken “Hineni”. Dit betekent; Hier ben ik. De gaarkeuken wordt gerund door Benjamin Philip en is gelegen in het hart van Jeruzalem.
Het is hartverwarmend, de mensen daar te ontmoeten en ze te mogen bemoedigen. Ook gaan we naar de Olijfberg, Golgotha, de Klaagmuur, Yad Vashem enz. De andere dagen brengen we door rondom het Meer van Tiberias, een prachtig gebied. De plaats waar de Here Jezus veel tijd heeft doorgebracht en vele wonderen heeft verricht, heel indrukwekkend.
Weet u, Israël heeft u zo nodig. Laat uw hart maar spreken. Door te komen willen we het Joodse volk iedere keer graag weer bemoedigen. Aan u de vraag; Gaat u mee?
Wilt u hier meer over weten dan wordt u van harte uitgenodigd. Kom gerust, breng uw vrienden mee, de koffie staat klaar. Alles is geheel vrijblijvend. De informatieavond is op woensdag 22 april aanvang 19.30 uur ten huize Wastenecker. Hebt u nog vragen, bel gerust even.
Piet Wastenecker, Klocklaan 9, 8096 BZ Oldebroek. Tel. 0525-631779, e-mail p.wastenecker@chello.nl
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10143
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Re: Wij gaan naar Israël, gaat u mee?

Bericht door Redactie »

Een overzicht van het reisprogramma.

Oldebroek, 28 februari,

12 daagse Israël reis D.V. 26 oktober t/m 6 november 2009.

1e dag maandag;
Vertrek Amsterdam, aankomst Tel Aviv, naar hotel Moria Classis Jeruzalem.
2e dag dinsdag;
Dag in Jeruzalem incl. de oude stad en de tunnel en Hineni.
3e dag woensdag;
Richting Dode Zee en bezoek Dode Zee, Ein Gedi, Massada en via Qumran weer richting Jeruzalem.
4e dag donderdag;
Naar de muur voor de viering van de Bar Mitswah, de Via Dolorosa enz., dan een muurwandeling en naar het Davidson centrum.
5e dag vrijdag;
Bezoek Olijfberg, hof van de Olijven, Graftuin en Yad va Shem, ’s avonds koffers inpakken.
6e dag zaterdag;
Shabbat. We vertrekken richting het Meer van Tiberias, bezoeken diverse plaatsen rondom het meer (Bethsaida, Chorazim, Kapernaum), de berg de zaligsprekingen, boottocht op het meer. Daarna rijden we naar het paradijselijke plekje, kibboets Ma agan.
7e dag zondag;
Rustdag. ’s Morgens een dienst aan de oevers van het meer. Eventueel een wandeling voor de liefhebber naar de doopplaats in de Jordaan.
De rest van de dag vrij.
8e dag maandag;
Wij reizen naar het noorden van Israël, naar de Golan hoogte. We bezoeken daar Tel Dan of Banias,naar een fruitbedrijf van Ronnie (kennis van mij) en dan een stukje mooi natuurgebied bij Gamla, het natuurpark en de mooie watervallen.
9e dag dinsdag;
Wij gaan naar Akko en Beth Shearim en El Muraqua, Dalyat el Carmel,hierwonen en leven de Druzen.
’s avonds de koffers weer inpakken.
10e dag woensdag;
Wij rijden naar de Hula Valley,vervolgens naar Safat, werpen een blik op de wijngaard van Naboth en de ruïne van het zomerpaleis van koning Achab en Isébel endan op naar het uiterste puntje in het noorden Rosj ha Nikra, prachtige grotten bezichtigen. Daarna gaan we naar de mooie kibboets Nachsholim aan de kust van de Middellandse Zee.
11e dag donderdag;
Via het dal van Megiddo naar Zichron Yaacov, de tuin van de familie Rotschild, de Carmel winery, de fruittuin van Moshe’s vriend, met een grote variëteit aan heerlijke vruchten en zelf proeven. Daarna naar een nieuwe attractie; een gerestaureerd Turks treinstation in de omgeving van Afula. ’s Avonds koffers pakken voor de terugreis.
12e dag vrijdag;
’s Morgens vroeg vertrek vanuit de kibboets richting Ben Goerion, vliegveld te Tel Aviv voor de terugreis Amstdam.

Deze reis is geheel verzorgd, all- in d.w.z. inclusief: per luxe touringcar naar Schiphol v.v., reisverzekering \ annuleringsverzekering, alle fooien, alle excursies en alle lunches.
p.s. mocht u zelf al een doorlopende reis -\annuleringsverzekering hebben , dit wordt dan in mindering gebracht.

Voor verdere info:
Piet Wastenecker
Tel: 0525-631779
Email:p.wastenecker@chello.nl
Oldebroek
.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie