Wolf doet ondanks schuiver toch goede zaken.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10158
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Wolf doet ondanks schuiver toch goede zaken.

Bericht door Redactie »

Wolf doet ondanks schuiver toch goede zaken.

Ramon Wolf heeft op maandag 1 juni ondanks de schuiver die hij maakte in de tweede reeks toch goede zaken gedaan op het Midland circuit in Lelystad.

Wolf die uitkomt in de pitbike klasse boven de 10pk kreeg in zijn voorgaande wedstrijd in Veldhoven mechanische pech en leek voor de tweevoudig Nederlandse kampioen het doek te vallen. Maar inmiddels is Ramon weer voorzien van twee nieuwe Daytona motorblokken die een vermogen kent van ongeveer 15pk.
Wolf kon in de tijdtraining net geen eerste tijd op de klok zetten en moest 0,3 seconden prijsgeven op de snelste man.

In de 1e race nam Ramon kopstart en nam resoluut de leiding totdat hij werd achtervolgd door van Rijssen die met zijn 21 pk Machine Wolf terug delegeerde naar een tweede plaats. Ramon had wel vrede hiermee en had voorgenomen om de aanval in te zetten in zijn tweede optreden.

Afbeelding

De twee heat werd een schitterend gevecht tussen van Rijssen en Wolf. Ramon nam brutaal de leiding en wist met maar liefst vijf seconden voorsprong op van Rijssen de laatste twee ronden in te gaan. Maar tijdens het aanremmen voor een bocht ging Wolf onderuit en verspeelde hiermee zijn dagoverwinning. Ramon wist toch nog als tweede binnen te komen door zijn snelle optreden en werd hiermee 2e van de dag.

Wolf is met deze uitslag ingelopen op klassementsleider Remy van Wijk die in zijn omloop de benzinedop verloor en hiermee flink punten verspeelde. Voor Ramon staat de volgende wedstrijd op Belgische bodem te wachten en wordt dit alles gehouden op het circuit van Spa-Francorchamps en wel op 28 juni.

Door: Evert van ’t IJssel
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie