Van Limburg Stirum Band wil groeien!

Stefan
Redactie
Berichten: 465
Lid geworden op: ma apr 24, 2006 16:14
Locatie: Wezep-Noord
Contacteer:

Van Limburg Stirum Band wil groeien!

Bericht door Stefan »

Het Wereld Muziek Concours is voorbij. Een prachtig resultaat, mooie herinneringen en een plaats in de top 10 van Nederlandse showkorpsen. Meedraaien in die top, betekent voor onze hobby, een stabiele basis van meespelende leden.

We kennen jaarlijks een verloop van leden. De een vindt het na tientallen jaren van muzikale dienstverlening welletjes, de ander kan door studie of werk de muzikale loopbaan bij de van Limburg Stirum Band niet voortzetten. Ook in 2009 zijn er weer verschillende leden die ermee stoppen. Daarom zijn er op dit moment plekken vrij om direct in te stromen zodat in 2010 de eerste optredens meegespeeld kan worden. We zoeken leden op trompet, althoorn, bas en bariton.

Ook het winterseizoen staat voor de deur. Dit betekent nieuwe muziek waardoor dit het ideale moment is om in te stromen.

Kijk voor meer informatie op www.vlsband.nl of stuur een mail naar lidworden@vlsband.nl. Wij nemen hierna contact op om af te spreken tijdens een repetitie. Wanneer je een ander instrument speelt, kun je natuurlijk ook altijd contact opnemen via de mail, of bel met Everlien van Diepen 06-2898119 of Julian Bultman 06-18774781

Afbeelding

Plaats reactie