Jubilarissen en VUT-ters in zonnetje gezet bij Van Werven

Gebruikersavatar
Stefan
Redactie
Berichten: 467
Lid geworden op: ma apr 24, 2006 16:14
Locatie: Wezep-Noord
Contacteer:

Jubilarissen en VUT-ters in zonnetje gezet bij Van Werven

Bericht door Stefan » vr nov 13, 2009 10:29

Afgelopen vrijdagavond 6 november was er voor de jubilarissen en VUT-ters van Van Werven een receptie georganiseerd, bij Walibi World. Onder het toeziende oog van familie en collega's werden er in totaal zes medewerkers in het zonnetje gezet. Jan Flier, Tim Klos en Jan van Olst waren dit jaar 25 jaar in dienst bij Van Werven. En afgelopen jaar gingen Jan van Leussen, Jaap van Werven en Tinus van Huffelen met de VUT. Tijdens de toespraak ontvingen ze een mooie bos bloemen en een envelop namens het personeel.

Eerder dit jaar is elke jubilaris of VUT-ter uit eten geweest met familie en een directielid en daarbij hebben ze ook een cadeau ontvangen namens de Van Werven bedrijven.

Op de foto:
Van links naar rechts: Jaap van Werven (VUT), Jan van Werven (algemeen directeur), mevrouw van Huffelen, Tinus van Huffelen (VUT), mevrouw van Olst, Jan van Olst (25 jaar), mevrouw Flier, Jan Flier (25 jaar), Jan van Leussen (VUT), mevrouw van Leussen. Onderaan, van links naar rechts: Wilfred van Werven (directeur Afvalinzameling & Verwerking, Herbert van Werven (directeur Heicom), Tim Klos (25 jaar)
en Cor van Werven (directeur Infra).

Afbeelding

Plaats reactie