A.T.B. vereniging Oldebroek start toch weer met de trainings

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9643
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

A.T.B. vereniging Oldebroek start toch weer met de trainings

Bericht door Redactie »

De A.T.B. vereniging Oldebroek start toch weer met de trainingsavonden.

A.T.B.vereniging Oldebroek gaat op woensdag 29 oktober 2008 weer van start met de wekelijkse wintertrainingen. We hebben weer, hetzij tijdelijk, een locatie. Op landbouwgrond van Jan Bakker Fourages aan de Mulligenweg in Oldebroek zullen we deze winter op de maandag- en woensdagavond gaan fietsen. Wij zijn de heer Bakker zeer dankbaar dat hij ons een helpende hand heeft aangereikt. Zonder deze mogelijkheid was de vereniging een langzame dood gestorven. Ondanks verwoede pogingen van de vereniging om een vaste locatie te krijgen, staan we nog steeds met lege handen.

Afbeelding
Afgelopen zaterdag waren vrijwilligers druk bezig met het prepareren van de nieuwe baan.

De trainingen zullen bij goed en/of slecht weer iedere maandag- en woensdagavond plaatsvinden. Maandag van 18.30 tot 20.30 en woensdag van 18:45 – 20:30 kan men zijn of haar trainingsrondjes rijden. De jeugd van 6 t/m 17 jaar kan van 5 november a.s. elke woensdag onder begeleiding van 2 ervaren fietsers trainen van 18:00 tot 18:45. Behalve de techniek en conditie zal er ook aandacht worden besteed aan de maatvoering van de fiets, fietshouding en afstelling en onderhoud van de fiets. Belangstellenden voor de jeugdtraining moeten zich vooraf melden bij Otto Ottens, secretaris van de vereniging. Hij is na 18.00 te bereiken onder telefoonnummer 0525-686440 of bij voorkeur via het emailadres OttoOttens@zonnet.nl.

Evenals voorgaande jaren kan een ieder, lid of geen lid, tegen vergoeding hun trainingsrondjes maken op deze unieke baan. Zij moeten zich vooraf melden bij de organisatie. Let op, je betaalt voor het hele winterseizoen maar je bent het hele jaar lid van de ATB vereniging. Betalen per avond is helaas niet mogelijk. Lid worden van onze vereniging en de NTFU kan natuurlijk ook.
Voor actuele tarieven zie onze website.

Het dragen van een valhelm is voor iedereen verplicht.

In het verleden waren er ruim honderd fietsers die gebruik maakten van deze unieke trainingsmogelijkheid. Er is nog steeds veel vraag naar deze vorm van training. Uit vele takken van sport is er belangstelling. Behalve de leden van de A.T.B. vereniging zijn er o.a. ook veldrijders, wielrenners, schaatsenrijders en motorcrossers die op deze manier hun conditie op peil proberen te houden.

Voor meer informatie over de ATB vereniging Oldebroek en deze unieke mogelijkheid om met je mountainbike of veldritfiets te trainen, kunt u terecht bij de voorzitter Arie ten Hove. Zijn telefoonnummer is 06-42087402. Kijk voor meer informatie ook op onze website: http://www.atb-vereniging-oldebroek.nl

Onze jaarlijkse veldtoertocht zal op zaterdag 27 december 2008 gehouden worden.
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie