Huldiging Sharon Vierhuis tijdens thuiswedstrijd Majofique

Stefan
Redactie
Berichten: 465
Lid geworden op: ma apr 24, 2006 16:14
Locatie: Wezep-Noord
Contacteer:

Huldiging Sharon Vierhuis tijdens thuiswedstrijd Majofique

Bericht door Stefan »

Zaterdag 24 oktober stond de Kamphal in Wezep in het teken van majorettes en twirlers tijdens een thuiswedstrijd van majorettevereniging Majofique. Tijdens de prijsuitreiking werd Sharon Vierhuis door de vereniging gehuldigd. Zij maakte deel uit van de Nederlandse afvaardiging bij de Europese Kampioenschappen Majorette, welke van 2 tot en met 4 oktober werden gehouden in Kastela, Kroatië. Een jaar lang legde Sharon iedere week honderden kilometers af om keihard te kunnen trainen bij het Nederlandse team in Voorhout. Dit resulteerde uiteindelijk in de Europese titel bij het onderdeel Senior Parade Corps. Een bijzondere prestatie!

Tijdens de thuiswedstrijd hebben de leden van Majofique goed gepresteerd. Er werden in totaal acht eerste plaatsen behaald. Eerste plaatsen waren er voor solist Ilse Mensink in de klasse Jeugd 1, voor het duo Angelique van Gelder en Sabine Kroeze in de klasse Jeugd 3 Basis, voor solist Sabine Kroeze en voor het duo Heleen Hoogland en Sanne Wessels, beiden in de klasse Jeugd 3 Midden, voor solist Angelique van Gelder in de klasse Junior Midden, voor het A-Team in de klasse Senior Midden en ten slotte voor Angelique van Gelder en Esther Vlieger, beiden bij het onderdeel Twirling 1 Baton in respectievelijk de klassen Junior Beginner en Senior Intermediate.

Majofique wil graag met een nieuw team gaan starten en is daarvoor op zoek naar nieuwe leden! Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van dit nieuwe team en ben je vijf jaar of ouder? Kom dan vrijblijvend kijken op dinsdag 3 of 10 november om 17.30 uur in de gymzaal aan de Kerkweg in Wezep. Meer weten over Majofique of over de sport? Kijk op http://www.majofique.nl.

Afbeelding
Plaats reactie