Waterpolojeugd S.g. Hattem-Wezep wint wedstrijd

Stefan
Redactie
Berichten: 465
Lid geworden op: ma apr 24, 2006 16:14
Locatie: Wezep-Noord
Contacteer:

Waterpolojeugd S.g. Hattem-Wezep wint wedstrijd

Bericht door Stefan »

WEZEP - Onder leiding van Marcel van Tilburg moest er afgelopen zaterdag thuis in Wezep worden aangetreden worden tegen Flevo uit Nijkerk. Flevo, vorig jaar een geduchte tegenstander van S.g Hattem-Wezep, begon goed en stond binnen een minuut al voor met 0-1.

Peter Luchtenberg wist door twee treffers Hattem-Wezep weer op voorsprong te krijgen, maar helaas scoorde Flevo vlot de aansluitingstreffer en stond er een tussenstand van 2-2 na de eerste periode.

De tweede periode werd wederom zwak begonnen met als gevolg dat de gasten uit Nijkerk tweemaal wisten te scoren. Joey Bartelds wist in de eerst volgende aanval Stijn van der Veer te bereiken, die de bal feilloos in het net wist te schieten. Lars Engelsman en Peter Luchtenberg wisten na combinaties met Koen Mulder en Christiaan Fowler de tussenstand van 5-4 in het voordeel van Hattem-Wezep te krijgen.

De derde periode werd wel goed begonnen door de jongens van S.g. Hattem-Wezep.

Schitterende aanvallen werden net niet afgerond en snelle tegenaanvallen van Flevo werden goed verdedigd. Voor het begin van de derde periode verruilde Vincent van Tilburg z'n positie als keeper met Jasper Blok. Peter Luchtenberg scoorde als eerst in deze periode, zodoende was de marge opgelopen tot twee doelpunten verschil. Al snel hierna werd er een speler van Flevo tijdelijk eruit gestuurd, als gevolg hiervan werd een time-out aangevraagd door de coach van Hattem-Wezep. De tactiek om deze man-meer situatie te verzilveren werd besproken en de posities voor de spelers werden aangewezen. Hierna werd de bal weer in het spel gebracht en ging de bal goed rond. Uiteindelijk werd Oskar Verholt bereikt, die wel raad wist met dit buitenkansje 7-4. Bas Jansen wist de doorgebroken Oskar Verholt aan te spelen, die wederom de keeper wist te passeren, 8-4. Door de marge van 4 doelpunten zakte de concentratie en werd doelman Jasper Blok uitgeprobeerd. Na meerdere zeer goede reddingen had hij helaas geen antwoord op twee schoten van de tegenstanders. Thom Badings wist de bal schitterend in de kruising te schieten en zette aan het einde van de periode een tussenstand neer van 9-6.

In de vierde periode kon je goed zien dat Flevo vermoeid werd. Hier wisten Peter Luchtenberg en Mark Kroon dankbaar gebruik van te maken. De laatste woord was van de gasten uit Nijkerk en werd er afgesloten met een stand van 11-7.

Doelpunten: Peter Luchtenberg 5x, Oskar Verholt 2x, Mark Kroon 1x, Stijn van der Veer 1x, Thom Badings1x en Lars Engelsman 1x.

De volgende wedstrijd staat gepland op 28 November om 17:45 uur in Zwembad de Veldkamp in Wezep.
Plaats reactie