Romy Vrolijken naar Rabo Talententrainingen

Stefan
Redactie
Berichten: 465
Lid geworden op: ma apr 24, 2006 16:14
Locatie: Wezep-Noord
Contacteer:

Romy Vrolijken naar Rabo Talententrainingen

Bericht door Stefan »

WEZEP / ARNHEM - Heuvelruiter Romy Vrolijken heeft zich geselecteerd voor de Rabo Regiotrainingen. In de zomer had ze zich al geselecteerd voor de selectiedag op het KNHS centrum in Ermelo. In oktober had ze de brief gekregen dat ze zich had geselecteerd voor de Rabo Regiotraininen. Op 21 november jl. heeft ze een introductie-bijeenkomst gehad op het Sportcentrum Papendal in Arnhem.

Na een lunch kreeg ze uitleg over het Rabo-talentenplan door Joep Bartels. Een sportdieetist heeft uitleg gegeven over het belang van goed voeding voor een paardensporter. Sven Harmsen (bondscoach springen) vertelde over de rol van de ouders in het leven van de sporters. En Rico Schuijers vertelde iets over de mentale begeleiding. Aan het einde van de middag kwam ze in contact met de bondscoach dressuur: Tineke Bartels was dat voor de leeftijdscategorie van Romy. Bij haar kon ze met al haar vragen terecht.

Afgelopen week heeft ze gehoord van wie ze vanaf januari training krijgt. Romy krijgt 10 lessen van 1 uur van Diederik van Silfhout. Hij is zelf een bekende ruiter op hoog niveau. Het is een hele unieke kans die Romy krijgt want ze wordt nu gevolgd tijdens de wedstrijden en maakt zelfs kans om in het A of het B kader te komen.
kijk ook eens op http://www.deheuvelruiters.com

Afbeelding

Plaats reactie