Rood-Wit 1 – WWC/Keuningenbouw 1

Stefan
Redactie
Berichten: 465
Lid geworden op: ma apr 24, 2006 16:14
Locatie: Wezep-Noord
Contacteer:

Rood-Wit 1 – WWC/Keuningenbouw 1

Bericht door Stefan »

WEZEP - Afgelopen zaterdag stond voor Rood-Wit de tweede thuiswedstrijd op het programma. Er werd gespeeld tegen het nog onbekende en ongeslagen WWC/Keuningenbouw. Om niet onderin te blijven hangen, moest Rood-Wit deze dag de punten in Wezep houden. Met de wetenschap dat er vorige week is verloren door slordig spel en veel gemiste kansen, werd er hard getraind om herhaling te voorkomen. Helaas sloeg het noodlot wederom toe in de selectie van Rood-Wit. Zowel Anita als Jeroen Neijmeijer liepen tijdens de training een enkelblessure op. Zij werden vervangen door Alinda van Pijkeren en Peter Neijmeijer.

De wedstrijd ging in het begin gelijk op, met een kleine overhand voor Rood-Wit. Er moest voorzichtig worden aangevallen, daar de tegenstander veel lengteoverwicht had bij de heren. Door beide teams werd er veel strijd geleverd en moest er hard worden geknokt om tot scoren te komen. Bij een stand van 6-6 kwam WWC voor het eerst op voorsprong. Rood-Wit wist echter in de daaropvolgende aanval op gelijke hoogte te komen. Tot aan de rust bleef stuivertje wisselen tussen beide ploegen (ruststand 9-9).

Na een inspirerende peptalk van coach Willem Meuleman, ging Rood-Wit in de tweede helft goed van start. Middels een mooie doorloopbal van Chantal Sellies kwam Rood-Wit weer op voorsprong. De scores gingen over en weer tot een stand van 12-12. Vanaf dit punt in de wedstrijd was er een ommekeer bij de Wezepers merkbaar. Rood-Wit wist een gat in de scores te slaan door vier maal achter elkaar de korf te raken. De wedstrijd werd geconcentreerd uit gespeeld; tot aan de laatste minuut was Rood-Wit er op gebrand de voorsprong te behouden. In de allerlaatste minuut werd er nog eenmaal door WWC gescoord, waarmee de eindstand op 16-13 kwam.

Komende zaterdag staat er geen wedstrijd op het programma. Zaterdag 19 december om 20.20 uur treedt Rood-Wit in een thuiswedstrijd aan tegen Westergo.

http://www.roodwitwezep.nl

Plaats reactie