Prins Bouw BV steekt VSCO'61-1 in nieuwe kledij

Gebruikersavatar
Stefan
Redactie
Berichten: 467
Lid geworden op: ma apr 24, 2006 16:14
Locatie: Wezep-Noord
Contacteer:

Prins Bouw BV steekt VSCO'61-1 in nieuwe kledij

Bericht door Stefan » ma jan 04, 2010 22:13

OOSTERWOLDE - Prins Bouw BV uit 't Harde heeft in de afgelopen periode de hoofdmacht van VSCO'61 in nieuwe kledij gestoken,welke bestaan uit speciaal voor VSCO'61 ontworpen presentatiepakken,polo's en winterjassen alsmede aangevuld met sporttassen.

Al zes jaar lang is Prins Bouw BV uit 't Harde de hoofdsponsor van VSCO'61. Begin october van dit jaar werden de nieuwe sponsorcontracten ondertekend door Directeur Wim Prins (Prins Bouw BV) en voorzitter Bert Schipper en bestuurslid commerciële zaken Lammert Vlieger namens VSCO'61, waarmee sponsor en club opnieuw voor zes jaar aan elkaar verbonden zijn.

Voortvloeiend uit de sponsoring is de optimalisering van Prins Bouw BV als sponsor bij VSCO'61-1. Hiertoe werd de hoofdmacht bij de start van het lopende seizoen voorzien van special design presentatiepakken en polo's. Geheel ontworpen volgends de kledinglijn van VSCO'61.

Met de winter in volle gang hebben "De Kanaries" hieropvolgend fraaie wintermidjackets ontvangen van de hoofdsponsor en aangevuld met een nieuwe speciaal voor VSCO'61 ontworpen sporttas.
Zowel de kledij als de tassen zijn van het fraaie Prins Bouw logo voorzien.

Als dank voor dit uitermate sportieve gebaar werd Prins Bouw directeur Wim Prins hartelijk bedankt door VSCO'61-aanvoerder Arjan Witteveen en werd hem een fraai bloemstuk aangeboden. Namens VSCO'61 bedankten de sponsorcommissieleden Ben Leusink en Richard Roessink Prins Bouw BV en wenste hen veel bouwsucces in de komende jaren.

Afbeelding

Afbeelding

Plaats reactie