Gezocht……musicalspelers.

Op zoek naar iets, meld het hier!
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9697
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Gezocht……musicalspelers.

Bericht door Redactie »

Gezocht……..

De musicalgroep van de Kruiskerk en de Pauluskerk in Wezep gaat ook dit jaar weer aan de slag met een nieuwe voorstelling. Net als een groot aantal van de vorige musicals is ook deze van het duo Gerard van Midden en Gerard van Amstel. Dit keer het mooie, erg actuele, verhaal over Ruth. Deze musical is net door beide heren afgerond.

Dit verhaal neemt ons mee naar een tijd van diepe crisis. Want er is hongersnood in het ‘broodhuis’ Bethlehem. Maar het kan nog erger, want al snel staan Noömi, Orpa en Ruth bij het graf van hun man. Hoe overleef je een crisis? Wie zijn jou trouw en wie ben jij trouw? Beleef het mee in ‘Ruth, van graf tot wieg’.

Natuurlijk wordt er weer gezocht naar mensen die mee willen doen. Heel veel mensen: zangers, spelers, muzikanten, decorbouwers, pc fanaten. Iedereen is van harte welkom om mee te doen, er is altijd wel een taak. Leeftijd is niet van belang. Er wordt geoefend op woensdagavond van half acht tot half tien. De uitvoeringen zijn op 23 en 30 maart 2014. Mocht je mee willen doen, op wat voor manier dan ook, de eerste avond is op 28 augustus in de Kruiskerk. Voor meer informatie: Jan Buijserd 038-3763246, janbuijserd@hotmail.com
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie