W.H.C. WEZEP-SAMEN 100 JAAR JONG

Reünies en jubileums en misschien hiervoor ook op zoek naar oud leden. Meld het hier.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9594
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

W.H.C. WEZEP-SAMEN 100 JAAR JONG

Bericht door Redactie »

W.H.C. WEZEP-SAMEN 100 JAAR JONG

Dit jaar bestaan v.v. W.H.C. en Supportersvereniging W.H.C. samen 100 jaar. De voetbalvereniging bestaat 75 jaar en de Supportersvereniging 25. Om dit niet ongemerkt voorbij te laten gaan, is er een jubileumcommissie in het leven geroepen.

Afbeelding

Na maanden van brainstormen en geld inzamelen is er een aardig programma uit de hoge hoed gekomen. Het programma, onder voorbehoud van akkoord K.N.V.B., zal er als volgt uit zien.

S.C. Heerenveen

Dinsdag 3 mei zal S.C. Heerenveen een voetbalclinic gaan organiseren voor de C- en D-jeugd van W.H.C. Houd hiervoor het clubblad van W.H.C. en de internetsite www.whc-wezep.nl in de gaten.(onder voorbehoud)

Reünie

Donderdag 2 juni tot en met zaterdag 4 juni zullen in het teken staan van een reünie. Donderdag 2 juni zal er een wedstrijd in het kader van kampioenen ontmoeten kampioenen worden gespeeld. Alle W.H.C.1 elftallen die ooit kampioen zijn geworden, worden benaderd om de een wedstrijd te spelen. Tevens zal op deze avond de opening van een tentoonstelling omtrent de historie van W.H.C. en de Supportersvereniging plaats vinden.

Vrijdag 3 juni is het de beurt aan de Damesafdeling. Deze avond zal er een wedstrijd worden georganiseerd tussen dames/meisjes die bij W.H.C. voetballen en hebben gevoetbald.

Zaterdag 4 juni vindt het traditionele hutspottoernooi (familiedag) van de Supportersvereniging plaats. Tijdens deze dag zal een groot reünievoetbaltoernooi worden georganiseerd. Er zal gestreden worden in leeftijdscategorieën. Wilt u hier aan deelnemen of kent u mensen die hier aan willen deelnemen, schroom niet en neem dan contact op met Anton Bruinewoud (038-376 56 25) of Gert Koopman (038-376 59 85). Tijdens het hutspottoernooi worden er verder allerlei activiteiten voor het hele gezin georganiseerd. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een rondleiding te doen op het sportpark en films te kijken over de historie van W.H.C.

Ajax

Als Burgemeester & Wethouders van de Gemeente Oldebroek toestemming geven voor een jubileumwedstrijd tegen Ajax, dan zal W.H.C. tegen de Amsterdamse grootmacht aantreden. De wedstrijd staat gepland op maandag 11 juli om 18.30 uur.

Recepties

Zoals gebruikelijk bij een jubilerende vereniging zullen er ook recepties gehouden worden. Op vrijdagavond 2 september is de beurt aan de Supportersvereniging om haar receptie te houden. De vereniging krijgt deze gelegenheid op vrijdagavond 30 september.

Feestweek
Donderdag 15 september zal het startsein voor de afsluitende feestweek plaatsvinden. Op deze avond zal een W.H.C.-team uit de midden jaren tachtig het opnemen tegen een team van S.C.Genemuiden uit dezelfde periode. Ook S.C. Genemuiden bestaat in 2005 75 jaar.

Vrijdag 16 september wordt een feestavond georganiseerd voor alle jeugd tot en met 15 jaar. De avond zal bestaan uit film kijken, muziek en dans.

Zaterdag 17 september is de grote feestdag. Gedurende de hele dag zullen er allerlei activiteiten te beleven zijn op het sportpark. Zo is voor de jeugd een spellencircuit. Voor de ouderen is er een mix-voetbaltoernooi en een W.H.C.-quiz. Vanaf 19.00 uur is er een groot feest in de kantine met medewerking van de band Sesam. Wilt u rustig kunnen bijkletsen over het heden en verleden van W.H.C. dan kunt u zich begeven naar de ontvangstruimte al waar een praatzaal wordt gecreëerd. Ook de liefhebbers van een bruin café komen aan hun trekken. Eén van de gebouwen op het sportpark zal ingericht worden tot een bruin café waar onder het genot van gezellige muziek, een drankje en een hapje genuttigd kunnen worden.

Randactiviteiten
De jubileumcommissie is momenteel ook bezig om een koeschijtwedstrijd te organiseren. Eind februari zal hier mee begonnen worden. De finale van deze koeschijtwedstrijd zal plaats vinden op 13 augustus tijdens de Finaledag van het Berend Elzerman Toernooi.

Als rode draad door het jubileumjaar wordt er iedere maand een trekking van de Superloterij gehouden. Op zaterdag 1 oktober (de dag dat W.H.C. jarig is) zal de hoofdprijs, een Ford Ka worden verloot. Houdt hiervoor ook de internetsite van W.H.C. in de gaten.
Tevens zal er een jubileumboek uitgebracht worden. Dit boek kunt u na uitgifte bestellen en zal € 10,- kosten. Ook zijn er plannen om huis aan huis een jubileumkrant uit te gaan geven.

Heeft u nog vragen of wilt u zich opgeven voor bepaalde activiteiten, dan kunt u contact opnemen met Roelof van Erven (06-123 63 423).

De jubileumcommissie bestaat uit de volgende personen: Berry van den Bosch, Johan Boerman, Anton Bruinewoud, Jan van Erven, Roelof van Erven en Gert Koopman.

Bron: http://www.whc-wezep.nl
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie