Jubileumfeest Van Limburg Stirum Korpsen 50 jaar

Reünies en jubileums en misschien hiervoor ook op zoek naar oud leden. Meld het hier.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9594
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Jubileumfeest Van Limburg Stirum Korpsen 50 jaar

Bericht door Redactie »

Jubileumfeest Van Limburg Stirum Korpsen

Een jubileumreceptie mag niet ontbreken tijdens het 50-jarig jubileum van de van Limburg Stirum Korpsen. Via deze manier willen we oud-leden en betrokkenen van de van Limburg Stirum Band uitnodigen voor de jubileumreceptie op 23 augustus van 14:00 tot 16:00 uur in het clubgebouw aan de Zeuven Heuvels.


Afbeelding

Tevens is naar aanleiding van het 50-jarig jubileum besloten de historie van de van Limburg Stirum Korpsen te bundelen in een prachtig jubileumboek. Al voor het jubileumjaar is een commissie druk bezig geweest het boek in elkaar te zetten. Niet alleen historie, maar ook het heden wordt gepresenteerd in een prachtig boekwerk met sprekende foto’s. Er is de mogelijkheid dit boek te bestellen voordat het gepresenteerd wordt op 23 augustus. De kosten zijn €15,-.

Aanmelden voor de receptie of bestellen van het jubileumboek kan via het postadres: van Limburg Stirum Korpsen, Postbus 129, 8090 AC Wezep of via het mailadres: jubileum@vlsband.nl. Ook is het mogelijk om na 5 augustus telefonisch contact op te nemen met Bart Kroeze: 06-21516552.

Kijk ook eens op www.vlsband.nl
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie