Oproep tot felicitatie

Reünies en jubileums en misschien hiervoor ook op zoek naar oud leden. Meld het hier.
Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 9594
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Oproep tot felicitatie

Bericht door Redactie »

Oproep tot felicitatie

In 1994 vertrokken twee jonge vrouwen vanuit Nederland naar Roemenië. Hun missie: Hulp bieden aan kansloze kinderen. Hoe: vol vertrouwen. Waarmee: met eigen middelen en (later) hulp van een hechte achterban. Het resultaat nu 15 jaar later is een viertal projecten: 1. De verzorging van kinderen met een handicap in een flatwoning in de stad Iasi. 2. De zorgboerderij, (even buiten de stad) waar jong volwassen vrouwen worden begeleid. 3. Het tafeltje-dek-jeproject, waarmee zieke en hulpeloze bejaarden van een maaltijd worden voorzien. 4. Een zorgcentrum / hospice. Momenteel wordt er hard gewerkt om de eerste zieke bewoners op te kunnen nemen en te verzorgen.


Deze genoemde projecten zijn ondergebracht in een Roemeense stichting die “Fundatia Izvor” heet. Al 15 jaar wordt dit vele en intensieve werk gecoördineerd en (mede) uitgevoerd door Elles van der Beek (Hattemerbroek) en Erica Hijkoop (Gouda).

Het bestuur van de Nederlandse stichting “Vrienden van Izvor” vraagt u om Elles van der Beek en Erica Hijkoop te feliciteren met dit 15 jarig jubileum of te laten weten hoe u hun werkzaamheden waardeert. Kunt u zich voorstellen wat een hoeveelheid post voor deze dames zal betekenen? Van harte aanbevolen.

Het adres is: Fundatia Izvor (Elles & Erica)
Sat: Pietrarie
Com: Birnova 781
Jud: Iasi
Cod: 6600
Roemenië

Wilt u steunen door middel van een gift. Ons banknummer is: 32.28.97.235
t.n.v. “Stichting Vrienden van Izvor” Wezep. Meer weten: www.vriendenvanizvor.nl
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.

Plaats reactie