Oldebroeker dames streden voor een podiumplaats.

Gebruikersavatar
Redactie
Redactie
Berichten: 10146
Lid geworden op: di mei 13, 2003 7:55
Locatie: Wezep
Contacteer:

Oldebroeker dames streden voor een podiumplaats.

Bericht door Redactie »

Oldebroeker dames streden voor een podiumplaats.

Oldebroek: Het afgelopen weekend werd op het circuit van Lelystad een damescross verreden. Jessica van ’t Hul en Sharon Wolf woonachtig in de gemeente Oldebroek streden beiden om een podiumplaats.


Van ’t Hul rijdend op een Suzuki 125 cc en Sharon die vorige week de overstap maakte van een 85cc grote wielen Suzuki naar een KTM 85cc grote wielen maakte er samen een pracht van een wedstrijd van.

Afbeelding

In de 1e manche leek Wolf kopstart te gaan nemen voor Jessica maar kwam zij even later ten val. Van ’t Hul hield haar hoofd er goed bij en wist de 1e manche winnend af te sluiten. Sharon die door de val helemaal vanuit het achterveld moest komen wist nog als tweede te finishen. De rest van de dames kon het hoge tempo niet volgen van het tweetal.

In de tweede reeks was het wederom van ’t Hul die als eerste over de meet heen wist te komen en pakte Wolf een verdienstelijke tweede plaats. Zo werd Jessica dagwinnaar en was er een goede tweede plek voor Sharon. De beide dames waren meer dan tevreden over hun optreden en was dit voor Wolf haar eerste beker die ze mee mocht nemen naar Oldebroek.

Voor een interview met Sharon Wolf kunt u kijken op www.eenmixvan.nl

Door: Evert van ’t IJssel
Oldebroek.net - Door, voor en van inwoners uit de gemeente Oldebroek.
Plaats reactie