Het aftellen is begonnen voor Stichting Circuit Oldebroek

Stefan
Redactie
Berichten: 465
Lid geworden op: ma apr 24, 2006 16:14
Locatie: Wezep-Noord
Contacteer:

Het aftellen is begonnen voor Stichting Circuit Oldebroek

Bericht door Stefan »

OLDEBROEK - Nog 1 week te gaan voor het bestuur en de vrijwilligers van Stichting Circuit Oldebroek. “Deze laatste week gaan we de puntjes op de i zetten en dan kunnen de gasten komen” aldus de voorzitter van SCO Henri Bekenkamp.

De organisatie uit Oldebroek is er helemaal klaar voor om op 3 en 5 april de eerste Grand Prix Zijspan en EMX Quads van 2010 te laten plaats vinden. Het zal een weekend worden vol met motorcross spektakel met op zaterdag de kwalificaties en op paasmaandag de wedstrijden, alleen daar zal het niet bij blijven. Zo is er ook aan de jeugd gedacht die zich kunnen vermaken met grote springkussens, Bonenberg Motors uit Nunspeet is er met mini Quads, voetbal verenging OWIOS is aanwezig met diverse activiteiten en de dansgroep van SOS uit Oldebroek zullen er dansshows verzorgen.

In de feesttent zullen er het hele weekend artiesten en bands optreden die vanaf vrijdag avond 19:30 geopend is voor de GP Sidecar party 2010. Vrijdag avond 2 april is er de Hollandse avond, zaterdag avond 3 april is er vanaf 20:30 de 80’s & 90’s en maandag 2e paasdag zal de feesttent om 12:30 geopend zijn met optredens van o.a. AC-Dixi, De Zware Jongens, Hein van the Spitfires en Willem van Hooren. Kortom genoeg vertier voor jong en oud tijdens de GP Zijspan in Oldebroek.

Kijk voor het allerlaatste nieuws over de Grand Prix Zijspan en EMX Quads of voor foto’s die zijn gemaakt door Benny van de werfhorst op http://www.stichtingcircuitoldebroek.nl.

Het bestuur en de vrijwilligers van SCO begroeten u graag op 3 en 5 april op circuit “De Bargen” in Oldebroek.

Afbeelding
Plaats reactie